• Новинка
Настолна Лампа LEGELITE, Промишлена Настолна лампа с Докосване, с 2 USB порта за зареждане и 2 Розетки на хранене, 3-Лентов Диммируемая Реколта Настолна лампа за хол, спалн?

Настолна Лампа LEGELITE, Промишлена Настолна лампа с Докосване, с 2 USB порта за зареждане и 2 Розетки на хранене, 3-Лентов

BGN 15.29
Налично
Налично

? 3-лентов сензорна лампа с регулируема яркост - Просто натиснете върху основата на докосване за управление, за да сменяте три нива на яркост топло бяла светлина – мек, умерено и светълТази удобна и уютна настолна лампа с докосване чудесно за една фоново осветление и четене. ?Лампа с 2 USB порта за зареждане - Два USB порта с пускането на 5 / 2,3 И позволяват бързо и лесно зареждате смартфони, таблети, захранващи блокове, ридеры kindle или всяко друго устройство се захранва от USB.Функция зареждане на разположение, независимо от това, включена лампа или изключена. ?Нощна лампа с розетки — Ние добавиха два ac контакти на основата на сензорната лампата, което е удобно за хранене на други малки уреди в стаята си, като лаптопи, телевизори, овлажнители на въздуха или колона. ? Led лампа в пакет - Тази минималистичная настолна лампа с led лампа E26 капацитет 2700 К, а също така е подходящ за лампи и Edison (максимална мощност 60 W), насладете се на леко и удобно, топло бяла светлина!Ако искате да замените входящата в комплект led лампа, силно се препоръчва използването на лампи с нажежаема жичка /Edison bulbs. ?Обслужване, без притеснения Ако имате някакви проблеми с качеството, или не сте доволни от нашата лампа за спалните, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 12 часа. ? 3-лентов сензорна лампа с регулируема яркост - Просто натиснете върху основата на докосване за управление, за да сменяте три нива на яркост топло бяла светлина – мек, умерено и светъл.Тази удобна и уютна настолна лампа с докосване чудесно за една фоново осветление и четене. ?Лампа с 2 USB порта за зареждане - Два USB порта с пускането на 5 / 2,3 И позволяват бързо и лесно зареждате смартфони, таблети, захранващи блокове, ридеры kindle или всяко друго устройство се захранва от USB.Функция зареждане на разположение, независимо от това, включена лампа или изключена. ?Нощна лампа с розетки — Ние добавиха два ac контакти на основата на сензорната лампата, което е удобно за хранене на други малки уреди в стаята си, като лаптопи, телевизори, овлажнители на въздуха или колона.

Подробности

Подобни продукти в категория