• Новинка
Подарък Кутия Метални Щанцоване, Производство на Кутии с шоколадови Бонбони С Гексаграммой Щанцоване Изрязани Шаблони за DIY Scrapbooking Фотоалбум Декоративни Релефен ?

Подарък Кутия Метални Щанцоване, Производство на Кутии с шоколадови Бонбони С Гексаграммой Щанцоване Изрязани Шаблони за

BGN 0.33
Налично
Налично

【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Метална щанцоване, изработен от високо-въглеродна стомана, машина за рязане здрав, лек и тънък, лесен за използване и переноске, можете да вземете със себе си метални щанцоване в кутия за подарък където и да отидете 【ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ】 Режещи матрица за направата на картички може да се използва за рязане на хартия и други материали.режещи матрица са много удобни, те могат да бъдат добре режат само за един курс, няма нужда да правиш това отново. 【УДОБНО да се използва】 Тази метална кутия за бонбони с гексаграммой, вырезанная печат, може да се използва с различни инструменти, лесен и практичен, с нея ще можете лесно да изреже идеална картичка, много лесна работа. 【Полезни аксесоари за направата на картички】 Тези декоративни печати за хартия с релефни много подходящи за diy от хартия, декорации фотоалбум, изработка на картички, албуми, уникални подаръци и др 【Широко приложение】 на Щанци за рязане на метал в кутия за бонбони могат да придават уникална украса на вашите поделкам, като албуми за албуми, поздравителни картички, покани, картички, декорация за дома и партита.Характеристики : 1. 【Материал премиум-клас】 Метална щанцоване, изработен от високо-въглеродна стомана, машина за рязане здрав, лек и тънък, лесен за използване и переноске, можете да вземете със себе си метални щанцоване в кутия за подарък където и да отидете.【ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ】 Режещи матрица за направата на картички може да се използва за рязане на хартия и други материали.режещи печати са много удобни, те могат да бъдат добре изрязани само за един курс, не трябва да направите това отново. 【УДОБЕН ЗА използване】 Този метален печат за шоколадови бонбони с гексаграммой може да се използва с различни инструменти, лесен и практичен, с негова помощ може лесно да изреже идеална картичка, много лесен за работа. 【ПОЛЕЗНИ аксесоари за направата на картички】 Тези декоративни печати за подпечатване от хартия са много подходящи за diy от хартия, дизайн на фото албуми, картички, албуми, уникални подаръци и т.

Подробности

Подобни продукти в категория