• Новинка
LARACE Върховете в района на цветен блок с джоб, Леки Блузи, Големи Размери, Туника с дълъг ръкав, Дамски Ризи, Пуловери Raglan (DeepPurple L)

LARACE Върховете в района на цветен блок с джоб, Леки Блузи, Големи Размери, Туника с дълъг ръкав, Дамски Ризи, Пуловери Raglan (DeepPurple

BGN 41.60
Налично
Налично

Издърпайте закопчалкаИздърпайте закопчалка. ● LARACE, марка, създадена през 2015 година. Като се започне от стил, дизайн, избор на материал и довършителни качество на производство, ние отделяме много внимание на всеки детайл, посвети себе си на създаването на удобни ежедневни облекла за жени, особено за жени, по-големи размери. ● Силен екип от дизайнери, винаги се стреми да даде дрехите на уникален чар и се отрази на индивидуален вкус за жени в детайли. ● Сериозен производствен екип продължава да се усъвършенства всеки детайл, като състав плат, дебелина кърпа, плътност на линиите, начин на шиене и т. ● Екип от доставчици на тъкани продължава да изследва характеристиките на различни тъкани, като например тегло, усещане за допир, скоростта на свиване и дълголетие.Вид на плата : 95% памук, 5% ликра.Меки дамски блузи Ярки едноцветни цветове с джобове отговарят на вашите нужди.Дълъг ръкав, раменете, карфиол клетка, без спускане, Голям размер, Свитшоты-пуловери с джобове. ● Дамски блузи с дълъг ръкав Лесно се съчетават с основните дънки / гамаши. ● Леки блузи, достатъчно дебели за студената зима. ● Върховете в цветен клетка с джобове, качулки Оригинален дизайн, които привличат вниманието на обществеността.Моля, проверете таблицата по-горе размери преди да поръчате.Моля, разберете, че цветът може да се различават малко от настройките на монитора.

Подробности

Подобни продукти в категория