• Новинка
Подложка за баня, Мека Водопоглощающий Подложка За Баня, Нескользящий Wooly Подложка За Баня, Луксозен Подложка За Баня От Микрофибър цвят Каки 80x100 cm (31x39 инча)

Подложка за баня, Мека Водопоглощающий Подложка За Баня, Нескользящий Wooly Подложка За Баня, Луксозен Подложка За Баня От

BGN 1.00
Налично
Налично

Сверхпоглощающая способност и мекота : Нашите подложки са произведени от висококачествени материали от микрофибър, който може да пия 3 пъти повече влага за няколко секундибързо съхнещи влакна запазват външния вид на килим, дори и след многократна употреба. Удобна и здрава подложка за баня : уникална технология за определяне на влакна, кажете сбогом на ужасно явление загуба на фибри!Ултра-тънки влакна, много плътен, с техните трудно остави без дъх след употреба, така че те могат да запазят новия си външен вид. всеки път, когато излизате от душ или вана, Можете да се насладите на превъзходни комфорт.Нескользящая : Нова версия на противоплъзгаща подложка от термоплавкого термополиуретана Tpe Прави килим мат издръжливи в сравнение с, запазвайки от година на година нов външен вид и надеждно определяне на мат в безопасно място. поставете килим само на сухи гладки подове. Ярък и декоративен : атрактивен модел под формата на листата добавя красиви и наситени декоративни елементи в банята, придавайки на вашия дом очарователна и замечтани атмосфера. игриви и неутралните цветове са необходими за всеки стилевого пространство.Лесна ПОДДРЪЖКА : Машинно пране е Лесен за сушене и удобен, която спестява време и усилия. цветовете остават ярки, дори и след многократно измиване.Постелки за баня, които Правят дома по-уютен и топъл след всеки душ баня ще продължи да бъде суха и чиста, защото при направата на тази подложка за баня, ние сме използвали технология Extra Absorbtion.стъпалата на краката са меки и здрави, но не прекалено дебели, и може бързо абсорбират влагата от краката.Ако наистина сте загрижени за това, че мат може да изпадне, това е нашата нескользящий подложка за вана - най-добрият избор. имаме добра подкрепа Tpr, при повторно почистване на цвят остава видима и влакна, не отпадат. за разлика от други гумените постелки, тази подложка, която изсъхва бързо.Ниска купчина ви Позволява да използвате този килим във всеки има вратата, лесен за работа.

Подробности

Подобни продукти в категория