• Новинка
Shuoxpy Пиенето За Хранене на домашни Хамстери, Бутилка за Вода за Ракетни Хамстери с Керамична Поставка, Чиния За Хранене на Дребни Животни, Определени Поилки за Сири?

Shuoxpy Пиенето За Хранене на домашни Хамстери, Бутилка за Вода за Ракетни Хамстери с Керамична Поставка, Чиния За Хранене на Дребни

BGN 15.82
Налично
Налично

Ние сме проектирали този държач за бутилка за вода и купички за хранене на домашни любимци с малък размер, като хамстери, мишки, gerbil, плъхове, за удобство на ежедневната си хранаКерамика с двоен стъклопакет отвътре и отвън, гладка повърхност, по-ярък цвят, не е покрит с мухъл, поради влага.Държач за бутилка за вода и купички за хранене, изработени от керамика, и бутилка за вода - от висококачествена пластмаса.Можете да го използвате за суха храна или вода, за да балансирате хранителните вещества.Стилен и семпъл дизайн, подходящ за украса на всяко помещение за хамстери джуджета.Това са добри и аксесоари за голям клетки. Размер : Държач за бутилки с вода за хамстер : 9,5 X8,5 X14,5 см /3,74 X3,35 X5,7 инча. Купа за хранене хамстер : 8,3 X5,5 см / 3,27 X2,16 инча. Подходящ за сирийските хамстери джуджета, един gerbil, мишки, плъхове, дегу, малки домашни гризачи.Купа за хранене, предназначена за малки хамстери, выпечена от отборной висококачествена глина.Материал : висококачествена керамика, пластмаса. Размер : Държач за бутилки с вода за хамстер : 9,5 X8,5 X14,5 см / 3,74 X3,35 X5,7 инча. Купа за хранене хамстер : 8,3 X5,5 см / 3,27 X2,16 инча.

Подробности

Подобни продукти в категория