• Новинка
Акумулаторна батерия контролер 4x1500 ма, Акумулаторна за Xbox, Зарядно Устройство за контролера на Xbox One, Акумулаторни Батерии, с Аксесоари за зарядно устройство за Xbox ?

Акумулаторна батерия контролер 4x1500 ма, Акумулаторна за Xbox, Зарядно Устройство за контролера на Xbox One, Акумулаторни Батерии,

BGN 2.33
Налично
Налично

【4шт дълъг живот на батерията с капацитет 1500 mah】Акумулаторна батерия за Xbox с капацитет 1500 mah, всяка акумулаторна батерия за контролера на Xbox one може да осигури 15 часа възпроизвеждане, след пълно зарежданеКато се гарантира, че не трябва постоянно да замени батерията по време на игрите. 【Бърза пълно зареждане 2.5 часа и висока съвместимост】зарядно устройство за xbox може да зарежда едновременно 4 на батерията на контролера на Xbox one.Зареждане на тези батерии отнема 2,5 часа.Акумулаторна батерия за Xbox е съвместима с всички видове Xbox контролери - Xbox one/Xbox one x/ Xbox one s/Xbox one elite series 2/Xbox series x/Xbox s series. 【Интелектуална сигурна защита】 Акумулаторна батерия за Xbox е снабден с вграден чип, който изпълнява функцията защита от прегряване / късо съединение / предпазител от пулсации / претоварване от протичането на ток.Не е нужно да се притеснявате за твърде продължително зареждане на акумулаторни батерии Xbox, а акумулаторна батерия контролер Xbox one може да се зарежда цяла нощ. 【Повече от 2000 пъти презареждане】 Всички акумулаторни батарейные блокове Xbox позволяват подзаряжать повече от 2000 пъти, чудесен избор за заместител на неперезаряжаемых батерии тип АА, не е нужно да прекарват много време и пари за еднократна употреба батерии.Екологично чист!. 【Led индикатори за зареждане на】 Акумулаторна батерия за Xbox има ясна led индикатор за състоянието на батерията на контролера на Xbox one може да се съди по светодиодному индикатор зареждане свети в червено, пълно зареждане и режим на готовност - зелен.Това ви позволява лесно да ви подскаже кои пакети е по-добре да се използват, когато трябва да сменяте. 【4шт дълъг живот на батерията с капацитет 1500 mah】Акумулаторна батерия за Xbox с капацитет 1500 mah, всяка акумулаторна батерия за контролера на Xbox one може да осигури 15 часа възпроизвеждане, след пълно зареждане.Като се гарантира, че не трябва постоянно да замени батерията по време на игрите. 【Бърза пълно зареждане 2.

Подробности

Подобни продукти в категория