• Новинка
Безжична клавиатура SABLUTE с 7 Цветни подсветками, Поставка за китките, Компютърна подсветка 2,4 G с Държач за телефон, Акумулаторна пълен размер Ергономична клавиатур?

Безжична клавиатура SABLUTE с 7 Цветни подсветками, Поставка за китките, Компютърна подсветка 2,4 G с Държач за телефон, Акумулаторна

BGN 21.53
Налично
Налично

【Впечатляващо удоволствие от набор на текст】 Безжична клавиатура има 7 переключаемыми режими на светлините и 3 нива на яркост, което създава напълно различна визуална атмосфера при набиране на текстКлавишите също ще бъдат по-ясни с подсветка.Ви позволява без усилие да се печатат в тъмното.U-образна форма на притежателя ще ви помогне по-добре да видите видео, провеждане на видео конференция, прочетете материали, инсталиране на зареждане и т. По време на използване на компютър и телефон.Моля, обърнете внимание, че в този держателе няма функция за зареждане. 【Удобна и ергономична】 Научно ергономична клавиатура с подсветка поддържа здравето на китката, осигуряващ по-точни и плавни движения и по-малко стрес.Назад към китката си в удобна позиция и ще подобри стойката на тялото, намалява болката в китката и умора след дълги часове на работа. 【Супер тихо, без забавяне】Дизайн на тази ергономична клавиатура осигурява удобен набор на текст благодарение на уникалната бутона с ножничным ключа.Това осигурява стабилност, бързо натискане и скача за подобряване на комфорта.Това намалява шума при набиране на текст на повече от 95%, като същевременно осигурява комфорт при набиране на текст.Показват своята обич и загриженост за това, което ви заобикаля, особено в библиотека, кафене или на работа до късно. 【Акумулаторна клавиатура с ниска консумация на енергия】 Акумулаторна клавиатура може да се използва в нормален режим на работа в продължение на 90 дни, без включване на функцията за подсветка на едно зареждане.Ако функцията е включена подсветка, тя може да работи нормално само в рамките на 12-24 часа, както и време на ползване ще варира в зависимост от яркостта на подсветката.Освен това, нашата тиха клавиатура с удобен за потребителя функция за енергоспестяване, която я превежда в режим на заспиване след 15 минути да останат неизползвани.Можете също така по всяко време регулиране на яркостта на светлината или да го изключите за спестяване на енергия. 【Надеждна и стабилна връзка】 Без забавяне, драйвер не е необходим, щепсела и да играе.

Подробности

Подобни продукти в категория