• Новинка
UPKOCH 1 Комплект Чиния за Дим-Самов Японски Набор от Мисок Салатница Набор от Суповых Мисок Pho Японската Суповая Купата на Китайската Суповая Купата на Набор от Кухне?

UPKOCH 1 Комплект Чиния за Дим-Самов Японски Набор от Мисок Салатница Набор от Суповых Мисок Pho Японската Суповая Купата на Китайската

BGN 20.95
Налично
Налично

ЯПОНСКИ СОУСНИЦЫ - този набор от прибори за хранене с лъжици, вилици и капак практичен и удобенМожете да сложите вилица и лъжица на капака за по-удобно съхранение.Съда ЗА ПОДПРАВКИ, ЗА ГАРНИТУРА - Купа с гладка повърхност ще улесни начин на приготвяне и няма да се съдържа.КУПА за ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, Произведени от материали, подходящи за употреба.КУПА за СПАГЕТИ - Нашите бамбукови салата много.ДЕСЕРТНИ КУПИЧКИ - Споделете ги с приятелите и семейството си, тъй като това е практически купа.Пратката включва 1 х комплект от салатниц Характеристики -Размер : Около 25,00 X25,00 X11,50 см./9,82 X9,82 X4,52 инча японски купа за супа. -Цвят : Бяло ястие, плодове. - : Мини чинии за предястие. - Нашите бамбукови салата много подобни на Зеленчукови вази за плодове. - Купа за смесване изработени от естествени азиатски лъжици хранително качество. - Всички наши ястия, направени от естествени Сервировочных Мисок. - В комплекта са включени купа с лъжица, вилица и покритие от естествен бамбук, която едновременно служи като дъска за бяла дъска.В капак с форма на лъжица може напълно да сложите лъжица, не трябва да мисля за това, как да поставите прибори за хранене в японски соусницах. - японски суповые купички за всеки повод, като Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, и т. Описание на стоката, Японски суповые купи Включват в себе си една купа с лъжица, вилица и покритие от естествен бамбук, която служи като дъска за бяла дъска.Комплект купички Pho Е набор от прибори за хранене, от които са изработени, здрави и практични.съд за плодове На капака във формата на лъжичка може напълно да поставите лъжица, не трябва да мисля за това, как да поставите прибори за хранене.

Подробности

Подобни продукти в категория