• Новинка
TEHAUX Пластмасова лъжичка за храни за домашни любимци, мерителни чашки и лъжички за кучета, размер на храна за котки и птици (зелен)

TEHAUX Пластмасова лъжичка за храни за домашни любимци, мерителни чашки и лъжички за кучета, размер на храна за котки и птици

BGN 4.59
Налично
Налично

Изработен от хранително-меламинового пластмаса и сигурно в съдомиялна машинаДългата ергономична дръжка - удобна и идеална за извличане на продукти от големи пакети или контейнери.Дупка в дръжката - лесно да я вдигне.За да зачерпывать насипен фураж за домашни животни. ярки цветове - изберете цвят, подходящ на вашия домашен любимец.Описаниенаши лъжички за храни за домашни любимци са изработени от материал ABS, безопасно за домашни любимци.Материал, който ще допринесе за развитието на мирис и образуването на петна.Ярки цветове - изберете Цвят, подходящи за вашия домашен любимец.Зачерпывать Насипен Фураж за домашни животни.Дългата ергономична дръжка - Удобна и идеална за извличане на продукти от големи пакети или контейнери Характеристики - Цвят : зелен. - Материал : Пластмаса. - Размер : 17 x 7 x 4 виж - Дългата ергономична дръжка - Удобна и идеална за извличане на продукти от големи пакети или контейнери. - Ярки цветове - Изберете цвят, подходящи за вашия домашен любимец. - Дупка в дръжката - лесно се издига. - Хранително-вкусовата меламиновый пластмаса - могат да се мият в съдомиялна машина. - Зачерпывать Насипен Фураж за домашни животни.Пратката включва 1 х Пластмасова лъжичка за храни за домашни любимци, мерителни чашки и лъжички за размера на храна за кучета, котки и птици (зелен).

Подробности

Подобни продукти в категория