• Новинка
10 X 3,9x9,4 инча, Големи Печати, джобове за съхранение на печати, Дълготрайни Пликове за съхранение, Покриване на Прозрачни Найлонови Торбички, за уплътнения, торбичка ?

10 X 3,9x9,4 инча, Големи Печати, джобове за съхранение на печати, Дълготрайни Пликове за съхранение, Покриване на Прозрачни Найлонови

BGN 4.53
Налично
Налично

Ще имате перфектния дизайн за пробиване, който можете да добавите към своите шедьоври на хартиени изделияПодходящ за scrapbooking, хартиени картички, щамповане, албуми, занаяти собствените си ръце, и т. Идеално, за да работи със собствените си ръце и изработване на персонални подаръци за вашето семейство и приятел.Фантастичен дизайн за вашите покани / пощенски картички / пликове.С помощта на рамка за шаблон с метални щампи може да е по-лесно да изрежете готови модели от хартия и не се страхувайте, че те ще помия се изрязват.Ще имате перфектния дизайн за пробиване, който можете да добавите към своите шедьоври на хартиени изделия.Подходящ за scrapbooking, хартиени картички, щамповане, албуми, занаяти собствените си ръце, и т. Идеално, за да работи със собствените си ръце и изработване на персонални подаръци за вашето семейство и приятел.Фантастичен дизайн за вашите покани / пощенски картички / пликове.С помощта на рамка за шаблон с метални щампи може да е по-лесно да изрежете готови модели от хартия и не се страхувайте, че те ще помия се изрязват. 100% чисто нов и качествени Характеристики : Нетоксичен, без мирис, много е прозрачен, не е лесно да се разделят пакет, тече, изигра много добра роля в защитата от замърсяване.Може да се използва за рязане на матрици, шаблони за опаковане и хардуерни инструменти, които лесно ръжда, но също така се използват за пакетиране на чай, сушени плодове, фармацевтични продукти и други опаковки.Отличен за малки части или консумативи за съхранение.Само запечатани пакети, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени.Технически характеристики : Материал : РР Размер : app.4inch Цвят : прозрачен Количество : 10 бр. Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча Допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория