• Новинка
Комплекти, сватбени Покани за Лазерно рязане FOMTOR Сребърни Сватбени Покани за Лазерно Рязане с Чиста Хартия за Печат, Панделки и Конвертами за Сватба, рожден Ден, бе?

Комплекти, сватбени Покани за Лазерно рязане FOMTOR Сребърни Сватбени Покани за Лазерно Рязане с Чиста Хартия за Печат, Панделки

BGN 1.67
Налично
Налично

Всички сватбени покани, изрязани с лазер, изработени от висококачествен картон хартияit е много, много красиви покани, картички с кухи кружевными цветове.Този набор от покани, изрязани на лазер, е идеално за вашата сватба, годишнина от сватба, душата младоженци, също може да се използва по време на парти по повод рождения ден на детето, последния, буйни триумфа, рожден ден и много други.Този комплект за лазерно рязане покани с чиста хартия за печат (вътрешни листа) е предназначена за печат на собствения си текст, графики, снимки и т. Също така можете да напишете сами.Ние ще ви изпратим шаблони за печат безплатно.също така ние може да актуализира модел за вас.Ние можем да разпечатате вътрешна листове за вас, но за него се заплаща допълнителна такса в размер на 0,12 за бройка. Размер на покани и вътрешния лист : 125x180 мм (5 x 7 инча). Размер на плика : 13x19,5 мм. В комплект за поканата съдържа : 25 бр покани притежателите на (кармашков), 25 бр бели празни карти (вътрешна хартия), 25 бр пликове, 25 броя ленти, 25 бр стикери с уплътнения.Всички сватбени покани, изрязани с лазер, изработени от висококачествен картон хартия.it е много, много красиви покани, картички с кухи кружевными цветове.Този набор от покани, изрязани на лазер, е идеално за вашата сватба, годишнина от сватба, душата младоженци, също може да се използва по време на парти по повод рождения ден на детето, последния, буйни триумфа, рожден ден и много други.Този комплект за лазерно рязане покани с чиста хартия за печат (вътрешни листа) е предназначена за печат на собствения си текст, графики, снимки и т. Също така можете да напишете сами.Ние ще ви изпратим шаблони за печат безплатно.също така ние може да актуализира модел за вас.Ние можем да разпечатате вътрешна листове за вас, но за него се заплаща допълнителна такса в размер на 0,12 за бройка. Размер на покани и вътрешния лист : 125x180 мм (5 x 7 инча).

Подробности

Подобни продукти в категория