• Новинка
PGMJ 80 Броя Вложки с Вълни, разположени гайки M6 Дървена Болт Мебелен Винт без Глава в Гайке с Шестигранным Жак Задвижваща Резба Крепежный Съединител Асортимент от Дъ?

PGMJ 80 Броя Вложки с Вълни, разположени гайки M6 Дървена Болт Мебелен Винт без Глава в Гайке с Шестигранным Жак Задвижваща Резба Крепежный

BGN 1.67
Налично
Налично

80 парчета метрични мебелни винтове с вълни резбови вложки за мебели от дърво Тип на витлото M6x20mm.Идва със спираловиден сверлом от бяла стомана с диаметър 9,0 мм и шестигранным ключ с диаметър 6 мм Конструкция на вълни позволява поставяне под нивото на повърхността.Те не позволяват на две соединяемым повърхности да се докосват абсолютно вълни. Размер : Тип вложка с вътрешна резба : M6, външен диаметър : 0,410" (10.5 mm), вътрешен диаметър : 0,315" (8 мм), с обща дължина : 20 мм Материал : Висока твърдост и висококачествена въглеродна стомана.Използване : преди да пробия подходящ сверлом дупка с правилния размер (дълбочина на 1-2 мм по-голяма от мебелен винт), след това вверните съответния шестостенния инструмент с диаметър 6 мм. Съвет : Ако дървесина мебели има висока твърдост, моля, увеличете дупката за винта.Приложение : Тези мебелни винтове износостойки и много дълъг живот на употреба.Подходящ за мебели от масивно дърво, за съчетаване на мебели.Неспазването на тези мебелни винтове с вълни нарязани вложки Комплект : 80 парчета Метрични мебелни винтове с вълни В комплект със спирала сверлом от бяла стомана 9,0 мм и приводным инструмент 6 mm. Характеристики вставной ядки : Тези резбовани вложки се поставят в предварително просверленное дупка чрез завинтване, в този случай външните первази се врязват в дърво, предотвратяване на проворачивание или вытаскивание ядки.Конструкция вълни позволява поставяне под нивото на повърхността.Те не позволяват на две соединяемым повърхности да се докосват абсолютно вълни Подходящо приложение : Лесен за инсталиране и притежават добра устойчивост, добре се съчетават с мебели, подходящи за всички мебели породи бор, шперплат, ПЛОСКОСТИ и т., Начин на приложение : преди да пробия дупка с подходящ размер и влезте с помощта на с tool. Дълбочината на дупката на 1-2 мм по-голяма от мебелен винт; 2. Ако твърдостта на дървен материал висока, малко увеличение на дупката за винт, че тя да съответства на размера на винт.

Подробности

Material:

Подобни продукти в категория