• Новинка
Healeved 8 бр. Сламки за Партита Цветни Сламки Сватбен Декор на Торта Декор Инженеринг Автомобил Вечерни Аксесоари Соломинка За Напитки, Бебешки Сламки За Пиене Строит?

Healeved 8 бр. Сламки за Партита Цветни Сламки Сватбен Декор на Торта Декор Инженеринг Автомобил Вечерни Аксесоари Соломинка

BGN 4.73
Налично
Налично

СЛАМКИ за ТРАНСПОРТИРАНЕ на парти - С ярки цветове и забавному дизайн на тези строителни пластмасови сламки ще си партиПЛАСТМАСОВИ сламки за пиене - гигантски сламки за пиене, подходящи за тематични партита, събития в кампуса, магазини млечен чай, къщи отвътре и отвън, ресторанти и други места.Сламки за ДЕТСКИ НАПИТКИ - сламки за строителни машини, ярък цвят, цветни конструктори, изглеждат очарователно и забавно, привличане на вниманието на вашите гости.СЛАМА ЗА СТРОИТЕЛНИ КАМИОНИ - сламки за строителни автомобили, може да се измие нашите сламки за еднократна употреба ръчно, промывая ги с вода и сапун, или да използвате сламки за еднократна употреба.СЛАМКИ ЗА STEINS . ???С тънък изработка на производство, което мультяшно и красиво, и да може да привлече вниманието на много хора.сламки, украсени с сменяеми цветни символи, те изглеждат сладък и забавен начин за привличане на вниманието на вашите гости.Пратката включва 8 х соломинок Характеристики -Размер : около 26 00 X5,00 X3,00 см/10,22 X1,97 X1,18 инча гъвкави сламки. -Материал : Сламки за еднократна употреба от домашни любимци. -Цвят : Сламки за коктейли в продуктова гама. - Ярки цветове, конструктивни герои, ярки цветове изглеждат очарователно и забавно, за да привлече вниманието на вашите гости на детски соломинкам за пиене. - Може да се измие нашите сламки за еднократна употреба на ръка със сапун и вода или да се отнасяме с тях като с милиметъра соломинками за чай с мляко. - Спирално огъване изглежда по-артистично и готино.Необходими за партита, много практични, красиви и красиви сламки за деца. - Подходящ за тематични партита, събития в университета, магазини, чай с мляко, къщи в затворени помещения и на открито, ресторанти и други места, където се използва слама за строителни машини. - Тези сламки в строителната тематика са идеални за детски партита, детски душове, тържества и други бижута за момичета на рожден ден.

Подробности

Подобни продукти в категория