• Новинка
14-Инчовата Чанта за носене на лаптоп през рамо, калъф-хастар за 13 дисплей 13,3 14-инчов Macbook/Лаптоп/ Ультрабука/ Chromebook, цвят Русалка (лилаво)

14-Инчовата Чанта за носене на лаптоп през рамо, калъф-хастар за 13 дисплей 13,3 14-инчов Macbook/Лаптоп/ Ультрабука/ Chromebook, цвят

BGN 22.62
Налично
Налично

14-инчовата чанта за преносим компютър, изработена от висококачествен неопренового материал, мек, водоустойчив и здравНапечатанная везни русалка ще ви направи уникални.Дамски чанта за лаптоп застегивается в двойна горна с цип, който осигурява удобен достъп до вашето устройство.Чанта за лаптоп мъкна има отпред джоб с цип за малки аксесоари, като например химикалки, мобилен телефон, зарядни устройства.Се използва като чанта през рамо за лаптоп с подвижна и регулируема каишка.Или да се използва като чанта за носене с меки дръжки. 14-инчов неопреновая чанта за лаптоп Размер : 15 x 11 x 0,7 инча (Lxwxh).Съвместим с преносими компютри 13 "дисплей 13,3" 14" Mac Book, HP, Acer, Lenovo, DELL, ASUS и Think Pad. 14-инчовата чанта за преносим компютър, изработена от висококачествен неопренового материал, мек, водоустойчив и здрав.Напечатанная везни русалка ще ви направи уникални.Дамски чанта за лаптоп застегивается в двойна горна с цип, който осигурява удобен достъп до вашето устройство.Чанта за лаптоп мъкна има отпред джоб с цип за малки аксесоари, като например химикалки, мобилен телефон, зарядни устройства.Се използва като чанта през рамо за лаптоп с подвижна и регулируема каишка.Или да се използва като чанта за носене с меки дръжки. 14-инчов неопреновая чанта за лаптоп Размер : 15 x 11 x 0,7 инча (Lxwxh).Съвместим с преносими компютри 13 "дисплей 13,3" 14" Mac Book, HP, Acer, Lenovo, DELL, ASUS и Think Pad. Чанта за лаптоп в везните русалка Bling Bling - това е нова модерна чанта за пренасяне в нов стил.Стил везни русалка прави уникални. Чанта през рамо за лаптоп - най-добрият избор за защита на вашия лаптоп от прах, разливи и така нататък.Благодарение на тънък дизайн, чанта-месинджър за лаптоп лесно, той е удобен за носене, бизнес срещи и director.it това също е чудесен подарък. Купете за себе си тази нова прекрасния чанта за лаптоп.Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория