• Новинка
Закопчалка за таблет vedika на облегалката за глава на автомобил, Кола за таблет, Кола за Ipad, Универсален, За устройства от 7 до 13, Държач за документи в задната седалка ?

Закопчалка за таблет vedika на облегалката за глава на автомобил, Кола за таблет, Кола за Ipad, Универсален, За устройства от 7 до 13,

BGN 3.20
Налично
Налично

1 СЪВМЕСТИМОСТ - Това е планина за таблет на подголовнике колата е съвместимо с всички автомобили, които имат облегалката за глава, както и е съвместимо с всички планшетами ОТ 7 "До 13". ИНСТАЛАЦИЯ - ВЕЧЕ НЕ се НУЖДАЯТ от СПЕЦИАЛИСТ, НАШИЯТ ТАБЛЕТ е ПРОЕКТИРАН ПО такъв НАЧИН, ЧЕ МОЖЕ да УСТАНОВИ ВСЕКИ, НИКАКВИ средства НЕ се ИЗИСКВА, ПРОСТО ДРЪЖТЕ ГО с едно ЩРАКВАНЕ на МИШКАТА И се НАСЛАЖДАВАЙТЕ. РЕГУЛИРУЕМА - нашата планина за таблет има функция за наклон И завъртане, така че да го променят, В зависимост От вашите ъгъл на видимост ГЛЕДАТЕ любимите си филми или да играят На игри в движение. ТРАЙНО И стабилно - Нашата планина за таблет, изработени от здрав ABS-пластмаса И е с много малко движещи се части, което го прави здрав И стабилен, така че ПОЧТИ НЕ вибрируйте И се наслаждавайте на филми в движение. СЪВМЕСТИМОСТ-ТОВА е планина за таблет на подголовнике колата е съвместимо с всички автомобили, които имат облегалката за глава, както и с всички планшетами от 7 "До 13". ИНСТАЛАЦИЯ - ВЕЧЕ НЕ се НУЖДАЯТ от СПЕЦИАЛИСТ, НАШИЯТ ТАБЛЕТ е ПРОЕКТИРАН ПО такъв НАЧИН, ЧЕ МОЖЕ да УСТАНОВИ ВСЕКИ, НИКАКВИ средства НЕ се ИЗИСКВА, ПРОСТО ДРЪЖТЕ ГО с едно ЩРАКВАНЕ на МИШКАТА И се НАСЛАЖДАВАЙТЕ. Регулируема - Нашата планина за таблет има функция за наклон И завъртане, така че да го променят В съответствие С вашия зрителен ъгъл, ГЛЕДАТЕ любимите си филми или да играят На игри В движение. ЗДРАВ И стабилен - нашата планина за таблет, изработени от здрав ABS-пластмаса И е с много малко движещи се части, което го прави здрав И стабилен, така че ПОЧТИ не вибрира И се наслаждавайте на филми В движение.

Подробности

Подобни продукти в категория