• Новинка
Ластични ленти за ръбове перука, лента за перука - 4 бр., Регулируем Лейси лента за топене на перуки, Обвивка за ръбовете за полагане на краищата - Лепило за перука, ле?

Ластични ленти за ръбове перука, лента за перука - 4 бр., Регулируем Лейси лента за топене на перуки, Обвивка за ръбовете за полагане

BGN 1.00
Налично
Налично

【Ластични ленти премиум качество за перука】 Нашата лейси лента, предназначена за стопяване на дантела, полагане на краищата и опитомяване на детски коса, като придава на вашето кружевному парику перфектния вид на кожата на главата и придава по-естествен вид 【Регулируема лента за перуката за всички прически】 Лейси плавящаяся лента с велкро може да се регулира по размер, притежава отлична еластичност и удобно в чорап.3 инча/3 см, дължина : 23,6 инча/60 виж Размерът е подходящ за повечето хора с размера на главата. 【Еластична и приятна за кожата】 Нашата плавящаяся лента от дантела отпред изработени от микро-полиестер и высокоэластичного латекс, тя е мека и еластична, супер софт за употреба, високо качество на маргинална. лента може да се използва многократно. 【Лепило за перука екстремна фиксация на преден тънко перука】 Нашия лепило за коса ще запази вашата прическа във формата на перуката в рамките на един месец, не отваливаясь, така че ще можете да спестите повече време и усилия, лесни за експлоатация, безопасни съставки, лепило за коса за начинаещи. 【Водоустойчив и маслостойкий】 Този завързана лепило суперводостойкий за мазна или потни кожата на главата.Когато се потите силно по време на спорт или когато лицето мазно и вспотевшее от топлината, той осигурява надеждна адхезия, за да можете да правите това, което искате, с по-голяма увереност.Нашият лепило за дантелен на перуки е лесен за управление и може да се използва от начинаещи.Нашата лента за топене на връзки за перуки и лепило за плетиво waterproof super hold са с високо качество, съдържат безопасни съставки и не оказват вредно въздействие върху кожата!.

Подробности

Подобни продукти в категория