• Новинка
Agatige Прозрачен Видим Тенис на Многофункционален Нож за тиксо, Диспенсер за тиксо Washi, Притежателят на Ролка лента за Домашния офис и Училище (не включва самозалепва?

Agatige Прозрачен Видим Тенис на Многофункционален Нож за тиксо, Диспенсер за тиксо Washi, Притежателят на Ролка лента за Домашния офис

BGN 6.92
Налично
Налично

【Материал PP】 Корпус диспенсера за лента Washi е изработен от прозрачен полипропилен материал, който е с компактен и стилен, красив и практичен, а също така осигурява най-доброто възприемане 【Материал ABS】 Зазубрина диспенсера за тиксо изработена от материал, ABS за предотвратяване на намаляване на ръцете, и тя е по-сигурна в употреба.Нетъкан текстил или лента хартия лесно се нарязва. 【Дизайн с голям капацитет】 Опаковка, ролка лента може едновременно да се проведе на 4-6 малки ленти, което повишава ефективността на работа. 【Спестяване на пространство】 Опаковки с няколко рулонными притежателите на лентата могат да бъдат опаковани в стекове, който заема малко пространство и осигуряване на по-чисти и спретнати съхранение. 【Широко приложение】 Диспенсер за ленти има широк спектър от приложения, включително къща, кабинет, офис, салон за красота, удължаване на миглите, клиники и т. 【Материал PP】 Корпус диспенсера за лента Washi е изработен от прозрачен полипропилен материал, който е с компактен и стилен, красив и практичен, а също така осигурява най-доброто възприемане. 【Материал ABS】 Зазубрина диспенсера за тиксо изработена от материал, ABS за предотвратяване на намаляване на ръцете, и тя е по-сигурна в употреба.Нетъкан текстил или лента хартия лесно се нарязва. 【Дизайн с голям капацитет】 Опаковка, ролка лента може едновременно да се проведе на 4-6 малки ленти, което повишава ефективността на работа. 【Спестяване на пространство】 Опаковки с няколко рулонными притежателите на лентата могат да бъдат опаковани в стекове, който заема малко пространство и осигуряване на по-чисти и спретнати съхранение. 【Широко приложение】 Диспенсер за ленти има широк спектър от приложения, включително къща, кабинет, офис, салон за красота, удължаване на миглите, клиники и т. Параметри : Тип на продукта : прозрачен нож за лентата Размер : прибл.1 х 7,1 см /4,1 х 3,6 х 2.8 инча Предназначение : за рязане на дребни лента Сценарий за използване : къща, кабинет, офис, салон за красота, удължаване на миглите, клиника и т.

Подробности

Подобни продукти в категория