• Новинка
Тенджера с Незалепващо покритие, Индукционная Тенджера за мляко с незалепващо покритие, Тиган за мляко с заливным копче за индукционных, газови и електрически печ?

Тенджера с Незалепващо покритие, Индукционная Тенджера за мляко с незалепващо покритие, Тиган за мляко с заливным копче за индукционных, газови

BGN 2.67
Налично
Налично

Висококачествен материал - Мини-кана за кафе е изработен от алуминиева сплав, се отличава с висока твърдост, устойчиви на корозия, него не е лесно да се повреди и дълъг животМини-млечница с извити ръбове за по-лесно наливания мляко, удобен улей помага лесно да се излее сосове и други течности.ПРОСТ и елегантен кана за кафе и МАЛКИ размери - този мини-кана за кафе, малък и здрав, не заема място, лесно за носене и може да се използва за туризъм и къмпинг.Мини-пот е на разположение в тези красиви смели два цвята за избор.ГЪВКАВОСТ ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ - Този мини-молочник подходящ за разогревания подправки, сосове, масло, мляко, кафе или топене на шоколад и т. НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ - Вътрешно покритие изработено от PTFE с незалепващо покритие, който е здрав и гигиеничным, бездимни, не е лепкава и лесно да изгори.Това не променя вкуса на прясно мляко, чай или друга храна.ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА - Ергономична пластмасова дръжка мини форми за мляко подобрява комфорта и безопасността, а също така го прави по-удобни за употреба.Широко дъно и тесен ръб на саксията осигуряват повече пространство.Параметри : Тип на продукта : Тиган за мляко с незалепващо покритие Материал : Алуминиева сплав, Диаметър : прибл. 8 см/3,15 инча Капацитет : за един човек Тегло : 144 грама/0,32 килограм Опаковка : 1 х тиган за мляко с незалепващо покритие Обърнете внимание : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Item Type:
 Non Stick Milk Pan
Material:
Aluminum Alloy
Diameter:
Approx. 8cm / 3.15in
Capacity:
for one person
Weight:
144g / 0.32lb
Package:
1 x Non Stick Milk Pan :
Please Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard :

Подобни продукти в категория