• Новинка
Подмяна на flex кабел включване-изключване захранване за Samsung Galaxy A12 A125 A125U SM-A125U SM-A125F 6,5 Бутон за включване на сензора за близост на пръстови отпечатъци, сензор за окол?

Подмяна на flex кабел включване-изключване захранване за Samsung Galaxy A12 A125 A125U SM-A125U SM-A125F 6,5 Бутон за включване на сензора

BGN 27.65
Налично
Налично

★ Съвместимост-Само за Samsung Galaxy A12 SM-A125 U 6,5 "Бутонът за захранване Сензор за пръстови отпечатъци Гъвкав кабел (Забележка : Моля, проверете номера на модела преди да купите този продукт.Можете да откриете типа на модела на вашия телефон в настройките. ☃ За контрол на качеството - Всеки сензор за пръстови отпечатъци на бутона за захранване на Samsung Galaxy A12 тествана в реалния си телефон, преди да изпратите. ❁Приложение - Замяна на счупени или неработен гъвкав кабел Samsung A125 U сензор за пръстови отпечатъци на бутона за захранване на нов.Идеална за засаждане.Не ви трябва Техник, за да се направи това. ♚Инсталация - В You Tube има много подобни клипове за вашата помощ.Предлаганите от нас инструменти за инсталация улесняват замяна на flex кабел сензор за пръстови отпечатъци бутона на захранването Galaxy a12 USB. ✉ Добро следпродажбено обслужване- Ако имате някакви проблеми с подмяна на гъвкави кабела на превключвателя на захранването A125 U, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро. 3 Месеца безплатна замяна на нечеловеческий щети.Подмяна на flex кабел сензор за пръстови отпечатъци бутона на захранването/инструменти.Подмяна на flex кабел сензор за пръстови отпечатъци бутона на захранването/инструменти.Използвайте за отстраняване на повреда, сензор за пръстови отпечатъци за Samsung Galaxy A12 SM-A125 U на бутона на захранването.Защо ви препоръчваме да изберете нашата замяна на flex кабел Samsung Galaxy A12 за бутона за захранване, датчик за пръстови отпечатъци?Съществуват следните причини : 1. Гъвкав кабел сензор за пръстови отпечатъци бутона на захранването Galaxy SM-A125 U, който поддържа чувствителност на допир. Непрекъснато предаване на данни. Забележка : Преди демонтирането на телефон разрядите на батерията под 25% и изключване на него!Заредена акумулаторна литиево-йонна батерия може да се запалят или експлодират при случаен проколе.

Подробности

Подобни продукти в категория