• Новинка
за телефон Чисти Точки от микрофибър, Кърпа за екрана на Камерата, Почистващи разтвори за Лещи, Кухненски кърпи за съдове - 1 (Цветни, един размер)

за телефон Чисти Точки от микрофибър, Кърпа за екрана на Камерата, Почистващи разтвори за Лещи, Кухненски кърпи за съдове - 1 (Цветни, един

BGN 34.45
Налично
Налично

Суха кърпа за почистване на очила от микрофибър Осигурява максимална защита от замъгляванеБлагодарение на Новото Супергидрофобному състав .Точки От Замъгляване.Не се изисква допълнително спрей против замъгляване или средство за почистване на очила. кърпичка за почистване 1бр. ✅ Идеален за защита от замъгляване стъкла. За телефона Почиствайте очилата от микрофибър, кърпа за екрана на камерата, Почистващи разтвори за лещи, Кухненски кърпи за съдове - 1✅ имате до 12 часа часова защита точки от замъгляване без повторно полиране и до 250 възможни приложения с помощта на салфетки за почистване на очила от микрофибър.✅ 100% ✅ Идеален за защита от замъгляване точки Тегло : 9,5 г Размер : 14x16 см 1 бр. Кърпа за почистване Цвят : Сив кърпичка за почистване на очила от микрофибър за максимална защита от замъгляване.Благодарение на новите супергидрофобным точки от замъгляване.Не се изисква допълнително спрей против замъгляване или средство за почистване на очила.✅ Кърпа от микрофибър и е подходящ за слънчеви очила, фотоапарати, ски очила, очила за гмуркане, мотоциклетни очила, мотоциклетни очила, очила за четене, бинокли и много други✅ След употреба намалява ръми до 95%.Висока функция за защита от замъгляване.Кърпа за почистване на очила, без кърпичка, разводи, антистатик, нежна и много мека.

Подробности

Подобни продукти в категория