• Новинка
BESTonZON Детска чиния Детска чиния 2 комплекта 5 Чинии Бамбук с Трапезария и кухненска посуда Мультяшная прибори Разделени прибори от детски прибори за Бебешка храна, ?

BESTonZON Детска чиния Детска чиния 2 комплекта 5 Чинии Бамбук с Трапезария и кухненска посуда Мультяшная прибори Разделени прибори

BGN 1.33
Налично
Налично

ПластмасатаЧиния за детски отделения : проектиране, могат да се перат при висока температура, за да се гарантира сигурността на хранителния режим на детето. и ниска цена, висока ефективност на разходите.Лек и преносим, по-удобен за съхранение и използване.Продуктът е лек и компактен, лесен за употреба и преносим за носене.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Чиния за детски отделения : проектиране, могат да се перат при висока температура, за да се гарантира сигурността на хранителния режим на детето. и ниска цена, висока ефективност на разходите.Лек и преносим, по-удобен за съхранение и използване.Продуктът е лек и компактен, лесен за употреба и преносим за носене.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Пратката включва 1 х чиния 1 х голяма купа 1 х чаша 1 х 1 х лъжица, вилица Характеристики-Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Материал : - Лек и преносим, по-удобен за съхранение и използване. -Размер : 21,00 X21,00 X2,00 см /8,25 X8,25 X0,79 инча; 14x14x4 см /5,51 X5,51 X1,57 инча; 7 X9,5 см /2,76 X3,74 инча; 13,5 X2,3 см / 5,31 X0,91 инча; 13,8x3 см / 5,43 X1,18 инча -проектиране, могат да се перат при висока температура, за да се гарантира сигурността на хранителния режим на детето. - Той включва в себе си голяма купа, чаша, чиния, лъжица и вилица. - Мультяшная моделиране, мила и красива.Информация за стоки Чиния за детски отделения Търсите професионален и достъпен набор от детски заведения за хранене чинии?Вие търсите надежден инструмент, който ще помогне на вашето дете да получава храна?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите прибори за хранене, произведени от материал, трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория