• Новинка
Luxshiny, 4 бр., Държач за Салфетки за маса, Коледна Украса, Декор за Хранене, Декорация на масата за Сватбеното парти, Кръгъл Пръстен за Салфетки, Сватбена Пръстен за Сал?

Luxshiny, 4 бр., Държач за Салфетки за маса, Коледна Украса, Декор за Хранене, Декорация на масата за Сватбеното парти, Кръгъл

BGN 28.32
Налично
Налично

Пръстен за вечерни салфетки-Фините умения, го прави творчески украса за вашето партиуникален вкус на масата.БРИЛЯНТНИЯТ пръстен за салфетки - идеален за сватбени тържества, абитуриентски, рожденни дни и на всички видове партита.ДЪРЖАЧ ЗА БАНКЕТА салфетки - стил пръстени за салфетки хваща окото, като "модернизъм" благородна и елегантна краткосрочната красота.ПРЪСТЕН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ САЛФЕТКИ - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, парти в чест на годеж, фирмено събитие или елегантна вечеря с лъскави украшения.ДЪРЖАЧ за кърпички във формата На гривна - Произведено от устойчив материал пръстен за салфетки осигурява дълготрайна употреба.Пратката включва 4 пръстена за салфетки Характеристики - Размер : около 7x5,5x2 см Титуляр за банкета салфетки. - Материал : Пръстен за обслужване салфетки, от железен тел. - Цвят : Златист. - Стил пръстени за салфетки хваща окото, като "модернизъм" благородному елегантния на притежателя за салфетки във формата на гривна кратка красота. - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, парти по повод ангажименти, корпоративно събитие или елегантна вечеря с помощта на пръстена за салфетки искрящ блясък вечеря за ресторант. -Изящна изработка прави креативни украса за вашето парти.неповторим аромат на масата ще даде желязо пръстен за салфетки. - Произведено от материали, пръстен за салфетки различна здравина и продължителна употреба. - Идеален за сватбени тържества, абитуриентски, рожденни дни и на всички видове партита.Описание на продукта Сватбен декор Пръстен за салфетки, изработени от устойчив материал. декорация за масата за хранене Е идеален за сватбени тържества, абитуриентски, рожденни дни и на всички видове партита.Държач за кърпички изящна изработка производство го прави творчески украса за вашето парти. държач за кърпички с перли Е ключалката за салфетки, които ще бъдат достатъчни за цялото семейство.

Подробности

Подобни продукти в категория