• Новинка
Luxshiny 12 бр. декорация за масата за Хранене, Сватбена Украса, на Пръстен, Гривна, Пръстен за Салфетки за Ресторант, Държач за Кърпички във формата на Гривна, Банкет Пръ?

Luxshiny 12 бр. декорация за масата за Хранене, Сватбена Украса, на Пръстен, Гривна, Пръстен за Салфетки за Ресторант, Държач за Кърпички

BGN 41.14
Налично
Налично

КОЛЕДЕН ДЕКОР - идеален за сватбени тържества, абитуриентски, рожденни дни и на всички видове партитаДЪРЖАЧ ЗА БАНКЕТА салфетки - стил пръстени за салфетки хваща окото, като "модернизъм" благородна и елегантна краткосрочната красота.Желязо пръстен за салфетки-изящна изработка производство го прави творчески украса за вашето парти.уникален вкус на масата.Декорация ЗА МАСАТА за ХРАНЕНЕ - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, парти по повод ангажименти, корпоративно събитие или елегантна вечеря с лъскави украшения.СВАТБЕНА УКРАСА - Произведено от материали, пръстен за салфетки различна здравина и продължителна употреба.КОЛЕДЕН ДЕКОР - идеален за сватбени тържества, абитуриентски, рожденни дни и на всички видове партита.ДЪРЖАЧ ЗА БАНКЕТА салфетки - стил пръстени за салфетки хваща окото, като "модернизъм" благородна и елегантна краткосрочната красота.Желязо пръстен за салфетки-изящна изработка производство го прави творчески украса за вашето парти.уникален вкус на масата.Декорация ЗА МАСАТА за ХРАНЕНЕ - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, парти по повод ангажименти, корпоративно събитие или елегантна вечеря с лъскави украшения.СВАТБЕНА УКРАСА - Произведено от материали, пръстен за салфетки различна здравина и продължителна употреба.Осъществяване списък на 12 x пръстени за салфетки Характеристики - Размер : около 7x5,5x2 см Пръстен за обслужване салфетки. - Цвят : Златист. - Материал : Стоманена тел. -Изящна изработка прави креативни украса за вашето парти.неповторим аромат на масата ще даде желязо пръстен за салфетки. - Идеален за сватбени тържества, абитуриентски, рожденни дни и на всички видове партита, вечеря, пръстени за салфетки за ресторант. - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, парти по повод ангажименти, корпоративно събитие или елегантна вечеря с помощта на пенливото за обслужване на притежателя на салфетки bling.

Подробности

Подобни продукти в категория