• Новинка
Avezano Сребристо-Бял Фон за Снимки с пайети, Боке за Рожден Ден, Детски Душ, Вечерни Аксесоари, Фотобудка, Студиен Подпори (5x3 фута)

Avezano Сребристо-Бял Фон за Снимки с пайети, Боке за Рожден Ден, Детски Душ, Вечерни Аксесоари, Фотобудка, Студиен Подпори (5x3

BGN 8.00
Налично
Налично

ЕКО МАТЕРИАЛ : Изработен от винил платТова ще ви даде Усещане за Мекота При допир.ЯРКИ цветове И ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН : в Резултат на компютърни печат с висока резолюция.Всяко произведение на изкуството са Минали Стотици тестове.Проектиран от нашите дизайнери. Размер : 5x3 фута / 59 см в ширина и 39 сантиметра височина.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : 1 x Фон (в сгънат вид).Поставка в комплекта не е включена.Широко приложение : прилага се на фона на рожден ден в едно боке, на партито в чест на рождения ден на детето, коледната елха, сватбена украса, новородено бебе, абитуриентски, стрелба продукт, фото студио, професионално портрет на човек, на всички видове мероприятия. ★ Параметри на продукта : 1. Материал : тънък винил ткань3.Размер на продукта : 5 (Ширина) x 3 (височина) метра /150 x 100 см4.Размер на опаковката : 15x10x3 см5. Тегло на опаковката : 150 г /0,33 г. Като персонализирате : 1. Моля, кликнете "Стоки от Avezano" в правилната размер на страница 2.След това кликнете на жълтия бутон с надпис зададете вопрос3.Моля, не забравяйте да ни изпратите ASIN или името на реклами, за да знаем, в кое снимка, която се свързва, след това, моля, уведомете ни, какво точно искате да персонализирате.Как да използвате : 1 : Можете да използвате бутона, скоби, тъй като лампата не е много тежък.Двустранен лента - също добра идея. спазвайте някаква дистанция, когато правите снимки.Използване на осветяването може да се направи на фона по-ярко.Като премахване на гънките : Има два начина за решаване на проблема гънки. Плътно завийте го патрон и изчакайте около седмица, след това гънки исчезнут2.Прогладьте задната повърхност на фона на локално парно гладене на минимална мощност, тогава гънките, също ще изчезнат.Ние също така предлагаме изделия от всякакъв друг размер.

Подробности

Подобни продукти в категория