• Новинка
Видеоняня ASHATA, 5-инчов 720P HD Цветно видео, Домашна Детска камера 720P high definition, следи бебето с контрол на температурата, разстояние нощно виждане 3-5 метра (штепсельная щ?

Видеоняня ASHATA, 5-инчов 720P HD Цветно видео, Домашна Детска камера 720P high definition, следи бебето с контрол на температурата,

BGN 1.00
Налично
Налично

Поддържа двупосочна гласова комуникация, така че можете да поддържате връзка с бебето си и да общуват с него в чатаПоддръжка на функции прави вашето устройство е трайна.Нашият следи бебето е снабден с функция, която може да се трансформира в режим на готовност, когато детето заспива, но след като детето ще издаде и най-малкият звук, монитор, незабавно се включва.По този начин, можете да получите сигнал веднага, както обикновено.Функция за напомняне за кърменето ви позволява да не забравят да се хранят бебето си, дори по време на усилена работа по дома. 3 вида на световната класическа колыбельной можете да използвате, за да успокои бебето и да освободи ръцете си.Камерата поддържа канче и наклон, може да наблюдава детето във всички посоки, се завърта на 90 градуса нагоре и надолу и на 355 градуса наляво и надясно. Поддържа двупосочна гласова комуникация, така че можете да поддържате връзка с бебето си и да общуват с него в чата. Вграден сензор за температура ще ви помогне да контролирате температурата и ще ви позволи да знаете как се чувства детето ви.Визуализация на промените в температурата е особено важно за малките деца. 3 вида на световната класическа колыбельной можете да използвате, за да успокои бебето и да освободи ръцете си. Функция за напомняне за кърменето, ви позволява да не забравят да се хранят бебето, дори и по време на усилена работа по дома. Поддръжка на функцията прави вашето устройство е трайна.Нашият следи бебето е снабден с функция, която може да се трансформира в режим на готовност, когато детето заспива, но след като детето ще издаде и най-малкият звук, монитор, незабавно се включва.По този начин, можете да получите сигнал веднага, както обикновено.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Радионяняматериал : ABS-пластикцвет : както е показано на снимката Размер : прибл. 85x100 mm/3,3x3,9 Честота на кадри : 15-25 кадъра Индикация за силата на сигнала : 5 нива на Регулиране на силата на звука : 10 нива Интерфейс : двупосочен, наполовина двойна Функция за гласов контрол : Автоматично включване на екрана при появата на звука и на звуковия сигнал за получаване на края на Функцията за завъртане на камерата : Избор на 110 градуса нагоре и надолу, завой на 350 градуса наляво и надясно Приемник и няколко предаватели : Един приемник може да бъде оборудван с четири предаватели с възможност за превключване и автоматичен цикъл Размер на дисплея : 5 инча 720 *1280 Цвета RGB Сигурността на предаване на LCD дисплея : Може да се използва само след взаимното съчетаване на кодове Електрически параметри : Напрежение прием на LCD дисплея : DC : 5 v/1000 Мачбатарея : Вградена литиева батерия от 3.

Подробности

Conditon:
100% Brand New
Item Type:
Baby Monitor
Material:
ABS Plastic
Color:
As Pictures Shown
Camera Size:
Approx. 85 x 100mm/3.3 x 3.9in
Frame Rate:
15-25 Frames
Signal Strength Indication:
5 Levels
Volume Control:
10 Levels
Intercom:
Two-Way, Half-Duplex
Voice Control Function:
Automatically Turn On The Screen When There is a Sound, and There is an Alarm Sound On The Receiving End
Camera Rotation Function:
Select 110 Degrees Up and Down, Rotate 350 Degrees Left and Right
One Receiver and Multiple Transmitters:
One Receiver Can Be Equipped With Four Transmitters, Switchable and Automatic Cycle Display
LCD Size:
5 Inches 720*1280 RGB Color LCD
Transmission Security:
Can be Used Only after Mutual Code Matching
Electrical Parameters:
LCD Receiving Voltage:
DC
Battery:
Built-In 3.7V/2020MAH Lithium Battery
Battery Discharge Time:
5 Hours Continuous Disch

Подобни продукти в категория