• Новинка
Морската Държач за Тоалетна Хартия Монтиране на стена Въжени Подхваты Пердета с Естествена Селски Коноп Въже за Тематична стая на плажа (Черно + Black)

Морската Държач за Тоалетна Хартия Монтиране на стена Въжени Подхваты Пердета с Естествена Селски Коноп Въже за Тематична

BGN 12.13
Налично
Налично

⚓ Морски : Прост и елегантен дизайн, този държач за тоалетна хартия в селски стил от коноп въже е изработен ръчно и е най-лесният начин добавите очарование на вашето домашно декораТова ще донесе на морския стил в декора на плажа / фермерска къща!. ? Многофункционален : Този универсален държач за морски ретро стил може да се използва за окачване на кухненски кърпи за ръце, или чай, а също за обвързване на пердета или половиков.Държач за хартиени кърпи за ръце от коноп въже е идеално за спални и бани в крайбрежния стил. ?️ Лесна настройка : С помощта на 3 болтове и щифтове на държач за тоалетна хартия-добре закачите на стената, и те могат да се ползват в продължение на няколко минути. (Вие ще получите 2 елемента 21,6-инчов коноп въже + 2 елемента чугунени анкера + 6шт винтове). Измервания ? : Общата дължина на коноп въже е приблизително 21,6 инча .Дебел кабел , използван за организиране на крем , има диаметър от 0,8 инча .Притежател на плажната тоалетна хартия е подходяща за хартия с различни размери и кърпи .Придайте на вашата баня, с нов облик. ? Дизайн-ръчно изработени : Държач за тоалетна хартия на морската въже е изработен на ръка за по-дълга употреба.Чугун анкеры са устойчиви на корозия и не ръжда.Елегантен и опростен дизайн, избавляющий от скучен дизайн на стаята.Описание: Този титуляр за хартиени кърпи за ръце е изработена от висококачествени материали, на износоустойчивост, не податливи на корозия и трайни, устойчиви на ежедневно надраскване, петна и промяна в цвета, и след продължителна употреба може да останат живи, като нова.Компактен дизайн е много подходящ за малки бани и тоалетни.Идеална за използване в дома, в общежитията и апартамент.Характеристики : Изработен е от висококачествени материали, траен и може да се използва в продължение на дълго време.Плетене на дебелото пеньковой въжета, екшън последователно с котва кука.Той има компактни размери и не заема много място.

Подробности

Подобни продукти в категория