• Новинка
Жълт плат с пайети 15 фута 5 Ярда плат с пайети за Шиене, Лъскава Тъкан Двор, Жълт Блестящ Плат за рокли, Mesh материя с пайети за декорация на партита в чест на рождения ?

Жълт плат с пайети 15 фута 5 Ярда плат с пайети за Шиене, Лъскава Тъкан Двор, Жълт Блестящ Плат за рокли, Mesh материя с пайети за декорация

BGN 15.39
Налично
Налично

❤Какво получавате : 1 бр жълта тъкан с пайети, с 5 ярда.Ширина лъскава тъкан в ярде е 48 см (120 см).Ако изберете броя от 2, вие ще получите 2 отделни опаковки. ❤Плат с пайети : Изработени от плат с пайети с висока плътност, кръгли пайети 3 мм са бродирани върху мрежа от полиестер, плат с лъскави пайети и искри. ❤Плат за шиене : Кърпа с пайети, използвана за сватбени рокли, рокли за шаферките, абитуриентски рокли, дрехи за бременни, буйни рокли, танцови костюми, бельо, облицовки, сценични костюми, костюми за Хелоуин или Коледа, cosplay, покрива възглавница, акцентных части и т. ❤Забележка : Mesh материя с пайети изрязана точно, без шевове, така че с ръба на плата може да отвалиться няколко искри, моля, малко да се разклаща преди употреба. ❤Плат by the Yard : Кърпа с пайети с висока плътност придава елегантен външен вид, меката и еластична мрежа в основата придава по-добра форма на тялото, както и различни цветове предлагат много възможности за различни поводи.Индивидуален размер и цвят, са добре дошли. плат с пайети в двора.Плат с пайети - това е един вид отлична декоративна тъкан.Брилянтна и който привлича вниманието, тази блестяща кърпа с лекота ще привлече вниманието на всички.Бродирани върху вкара плат, пайети красива искрят, когато е осветен.Плат с пайети удобно за шиене, извършване на различни занаяти.

Подробности

Подобни продукти в категория