• Новинка
Cosplay Костюм на Куче за Украса на парти за Хелоуин Костюм на Куче Котка на Хелоуин, Аксесоари за облекло Кучета, Котки, Кученца, Котенца (Голям)

Cosplay Костюм на Куче за Украса на парти за Хелоуин Костюм на Куче Котка на Хелоуин, Аксесоари за облекло Кучета, Котки,

BGN 0.33
Налично
Налично

【Забавен дизайн】 Забавен външен вид на cosplay, много сладко и ще доведе до много възхищениеДобре наряжайте своите кучета, за да ги направи по-привлекателни.Специално за Хелоуин, за да се създаде силна празнична атмосфера.Смешно на вид, този костюм на куче - добър избор за вашите домашни любимци!. 【Отличен материал】 е Изработен от черна чувствах плат, лека и мека, и при кучета-котки не чувства робство, благодарение на тях, кучето се чувства комфортно през целия ден. 【Удобна И регулируема】 Дизайн на велкро за закрепване на колан върху шията и гърдите му може да се регулира в зависимост от големината на домашен любимец, удобни и гъвкави, лесно се облича и да стреля, за вашия домашен любимец е по-удобно носене. 【Широко се използва】 Добър избор, както за официално, така и за ежедневието.Особено подходящ за празнуване на рожден ден в чест на Хелоуин, селското стопанство и всякакви други партита, кучето ще бъде в центъра на вниманието на партито. 【РАЗМЕР】 Размер S : дължина на шията : 14,1 ", дължина на гръдния кош : 19,6"; Размер M : дължина на шията : 14,9", дължина гърдите : 20,8"; Размер L : дължина на шията 16,5"; дължина на гръдния кош : 23,6"; Обхват на регулиране : 1,1"-3,9". Моля, внимателно измерва размери и изберете най-подходящия продукт за вашия домашен любимец. 【Забавен дизайн】 Забавен външен вид на cosplay, много сладко и ще доведе до много възхищение.Добре наряжайте своите кучета, за да ги направи по-привлекателни.Специално за Хелоуин, за да се създаде силна празнична атмосфера.Смешно на вид, този костюм на куче - добър избор за вашите домашни любимци!. 【Отличен материал】 е Изработен от черна чувствах плат, лека и мека, и при кучета-котки не чувства робство, благодарение на тях, кучето се чувства комфортно през целия ден. 【Удобна И регулируема】 Дизайн на велкро за закрепване на колан върху шията и гърдите му може да се регулира в зависимост от големината на домашен любимец, удобни и гъвкави, лесно се облича и да стреля, за вашия домашен любимец е по-удобно носене. 【Широко се използва】 Добър избор, както за официално, така и за ежедневието.Особено подходящ за празнуване на рожден ден в чест на Хелоуин, селското стопанство и всякакви други партита, кучето ще бъде в центъра на вниманието на партито.

Подробности

Подобни продукти в категория