• Новинка
Liviza 5 Нива, Стеллажный блок Тежкотоварни Рафтове за съхранение на Гаражни Рафтове Стеллажный дисплей за дома, Кухни, Офис, Гараж за спестяване на пространство, висо?

Liviza 5 Нива, Стеллажный блок Тежкотоварни Рафтове за съхранение на Гаражни Рафтове Стеллажный дисплей за дома, Кухни, Офис,

BGN 2.00
Налично
Налично

[Издръжлив материал] : Дъски и тръба стеллажа направени от дебела и издръжлива пластмаса, която е различна здравина и лесно деформиранТовароносимост на всяко ниво-132 паунда, което осигурява много силно несущее усилие. [Спестяване на пространство] : Пятиярусная полк дава възможност за съхраняване на всички продукти, чист и подреден.Тя е идеална за кухня, хол, гаражи, работилници, склад, коридор и офис за съхранение. [Здрава основа] : Стелажи за съхранение, снабдени с устройства, предотвращающими наклон рафтове, няма да падне напред от-за закрепване към стената. [Лесен монтаж] : Бърз и лесен монтаж без използване на инструменти.Оборудван свързващи халки за закрепване на 2 или повече подпори заедно. [Първокласно обслужване] : Ако не сте доволни от покупката си, моля, колкото се може по-скоро да се свържете с нас и ние ще се опитаме да реши всички проблеми.Търси здрав и богат на функции рафтове за съхранение? 5-различен рафтове за съхранение на LIVIZA heavy duty rack, предназначени за кухня, баня, тоалетна, гараж с цел спестяване на място.Това е вашата идеална срок на съхранение, не се колебайте да го купуват!Характеристики : 1. Изработен е от дебела и здрава пластмаса, която е трайна и трудно е деформиран. Инсталирайте, без инструмент и се използва като практична рафтове за съхранение, за да се увеличи пространството за съхранение. Твърдо стои на пода и обеспечивайте по-голяма товароносимост, всеки ред с капацитет 132 кг. Подходящи са за настаняване в помещение или на открито.Може да бъде поставен в кухнята, на кабинета, стая, гараж и офиса за някои инструменти, плочи, кутии и канцеларски материали. Благодарение на водоустойчиви повърхности рафтове, подходящ за използване на открито, за растенията и някои градински принадлежности. Можете да изберете необходимия брой слоя в зависимост от височината на помещението. Оборудван с устройства, предотвращающими наклон, багажник няма да падне напред от-за закрепване към стената.

Подробности

Подобни продукти в категория