• Новинка
Обяви DOLLAR BOSS с бельо 1 опаковка от 12 X 16 Corkboard дъска за стените в дървена рамка, Малка, за домашна Кухня, офис, Декоративна Подвесная 10-инчов жени (Бяла рамка от бял лен)

Обяви DOLLAR BOSS с бельо 1 опаковка от 12 X 16 Corkboard дъска за стените в дървена рамка, Малка, за домашна Кухня, офис, Декоративна

BGN 2.33
Налично
Налично

Пускайте снимки на табла за съобщения, за да улови малките неща в животаПланирайте регистрация и самодисциплина, за да направите живота си по-свободна.Публикуване украса на повърхността, организирай разхвърлян десктоп. [Квалифициран материал] : Повърхността на корк дъска е изработена от лен, с високо съдържание на фибри, тя самовосстанавливается и трайна, след отстраняване на устойчиво развитие не остава видими убождания.Штыревая дъска от здрава и трайна, щифтове не проколют на борда и няма да навредят на вашата стена.Краищата на дъската, изработени от масивна дървесина, екологично чист материал, без мирис. [В комплекта влизат] : 2 дървени дъски за съобщения и 20 бутона.Инсталация на оборудване (винтове, окачени пръстени и бельевая въже) е включена в комплекта.Повече никакви средства не се изисква.Можете да го поставите вертикално или хоризонтално в съответствие с вашето пространство.Размер на корк дъска е 16 "x 11"x 0,7".Плака малко и лесно, можете да се мотаят и да я застреля, без усилия. [Класически дизайн] : сив бельо повърхност и реколта бяла дървена рамка, по-модерен, в сравнение с конвенционалните corkboard дъска. Селският и класически стил, подходящ за повечето домове и офиси, идеален украсява вашия дом или офис. [Многократно използване] : Дъска за съобщения, можете да използвате като декорация на стените на офиса, визуални табла, табла за плакати и фотоборды.Можете да използвате игли за закрепване към него своите бележки, чертежи и карти, подходящи за офиси, домове и училища. [Гаранция] : Ние осигуряваме здрава опаковка за защита на пратката от повреди по време на транспортирането.Добри продукти се доставят с добро обслужване и услуги след продажбата обслужване.Независимо от това, защо не сте доволни от дъски, моля, свържете се с нас.Ние обещаваме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Поставете снимки на думи и добри пожелания върху дъската за обяви.

Подробности

Подобни продукти в категория