• Новинка
Органайзер за Плотове ideaglass, Поставка за Подправки В Шкафа, 13 Стелаж За складово Помещение В Килера, Организация и Съхранение За Кухня и Баня, Метална Плоча Черен Цв?

Органайзер за Плотове ideaglass, Поставка за Подправки В Шкафа, 13 Стелаж За складово Помещение В Килера, Организация и Съхранение За Кухня

BGN 1.67
Налично
Налично

Защитен слойМаслостойкий слой.Антикоррозийный слой.Многофункционален : Актуализиран дизайн с гладка повърхност на материала го прави зашеметяващ организатора за домашен интериор като на рафтовете на шкафовете, плота, организатор за кухненски плотове, стелажи за полици, кухненски рафтове, организатор за гардероба, плотове за съхранение, килер рафтове, шкафове под мивката и др Висока полезност : Декорирайте различни места на топло у дома, спестете място за кухня, килер, кабинет, спалня, баня, на перваза на прозореца, килер, офис плотове и т. са Идеални подаръци за семейството, приятелите, колегите си.Штабелируемость : на разположение като 1-уровневые, така и 2-уровневые модели. 2 рафта за маса с еднакъв или различен размер могат да бъдат подредени под формата на двуетажно рафтове на гардероба. Размер : L13 "X W8" X H9. Здрав и издръжлив : Здрава конструкция от метал с дебелина 3 mm, която е с капацитет до 30 килограма всяка.Многопластова боя, лесен за почистване.Лесен монтаж : Приятелски ръководство осигурява лесен монтаж.Всички инсталационни аксесоари включени, ако нещо липсва, моля, свържете се с нас на (ideaglass), за да ги получите безплатно.Лесна и бърза смяна на гарантирана.Многофункционален : Актуализиран дизайн с гладка повърхност на материала го прави зашеметяващ организатора за домашен интериор като на рафтовете на шкафовете, плота, организатор за кухненски плотове, стелажи за полици, кухненски рафтове, организатор за гардероба, плотове за съхранение, килер рафтове, шкафове под мивката и др Висока полезност : Декорирайте различни места на топло у дома, спестете място за кухня, килер, кабинет, спалня, баня, на перваза на прозореца, килер, офис плотове и т. са Идеални подаръци за семейството, приятелите, колегите си.Штабелируемость : на разположение като 1-уровневые, така и 2-уровневые модели. 2 рафта за маса с еднакъв или различен размер могат да бъдат подредени под формата на двуетажно рафтове на гардероба.

Подробности

Подобни продукти в категория