• Новинка
Zerodeko 3 бр. Стенен Държач за Сапун от Неръждаема Стомана, Държач за бутилки с вода и Сапун за Баня (Сребрист с пяна 2,5 см)

Zerodeko 3 бр. Стенен Държач за Сапун от Неръждаема Стомана, Държач за бутилки с вода и Сапун за Баня (Сребрист с пяна 2,5 см)

BGN 14.60
Налично
Налично

Подходящи за тези хора, които не са твърде много място на негово мястоМонтиране на стена Полезен, Удобен, Издръжлив Титуляр за домашния офис, клуб за отдих. порите 2,5 виж за хотели, развлекателни клубове, офиси, ресторанти и вашия дом.В него лесно може да се постави бутилка за ръчно пране или малка бутилка за душата.От неръждаема стомана, което го прави по-траен i. Списък на пакетите 1 x монтиране на стена Характеристики -Цвят : сребрист. - за хотели, офиси, увеселителни клубове, ресторанти и вашия дом. - Неръждаема стомана, което го прави по-траен. -Материал : Неръждаема стомана. - В него лесно може да се постави бутилка за ръчно пране или малка бутилка за душата. - Подходящ за тези хора, които не са твърде много място на негово място. -Размер : около 6,6x5,7x5,2 см/2,60x2,24x2,05 инча. - Премиальное качество и цена го правят стока.Информация за продукта Това малко нещо тук ще ви спести много място за други тежки неща.Така че не се колебайте, купете го сега!.Можете да сложите в него нещо леко.Все още се притеснявате, че няма възможност за съхранение на бутилка с вода и сапун?Какво ще кажете за това, за да се измисли нов начин за съхранение на вещи?Обърнете внимание на този монтиране на стена.

Подробности

Подобни продукти в категория