• Новинка
2 Инча 54 мм, Тежки Стоманени Големи Игли за Сигурност, Златни Метални Игли за Одеяла, Поли за Бродерия, Kilts, Трикотажная Плат (50 бр.)

2 Инча 54 мм, Тежки Стоманени Големи Игли за Сигурност, Златни Метални Игли за Одеяла, Поли за Бродерия, Kilts, Трикотажная Плат

BGN 4.49
Налично
Налично

【Материал на английски възглавница】 е Изработен от неръждаема стомана, твърда, здрава и трайна, не е лесно да се поддава на ерозия и корозияМного остър на вкус, лесно се отвори.Благодарение на конектор капак тя е безопасна за употреба. 【Размер на английски възглавница】 дължина 54 мм /2,12 инча, пружина стомана с дебелина 1,1 mm. 【Достатъчно силен】 се Използва с тежки материали, като вълна, кожа, платно, винил тапицерия на мебели. 【Прилагането на】 Широко се използва като английски възглавница за завивки, също се използва за задържане на шал от изпадане, закрепване на матрака, дрехи, бижута, одеяла, трикотажни килтов и производство на занаяти. 【Предпоставка включва】 50 бр. сверхмощных английски игли.Внимание : Остри детайли, моля, дръжте ги далеч от деца, и възрастни се лекува с повишено внимание. 【Материал на английски възглавница】 е Изработен от неръждаема стомана, твърда, здрава и трайна, не е лесно да се поддава на ерозия и корозия.Много остър на вкус, лесно се отвори.Благодарение на конектор капак тя е безопасна за употреба. 【Размер на английски възглавница】 дължина 54 мм /2,12 инча, пружина стомана с дебелина 1,1 mm. 【Достатъчно силен】 се Използва с тежки материали, като вълна, кожа, платно, винил тапицерия на мебели. 【Прилагането на】 Широко се използва като английски възглавница за завивки, също се използва за задържане на шал от изпадане, закрепване на матрака, дрехи, бижута, одеяла, трикотажни килтов и производство на занаяти. 【Предпоставка включва】 50 бр. сверхмощных английски игли.Внимание : Остри детайли, моля, дръжте ги далеч от деца, и възрастни се лекува с повишено внимание.Параметри : Материал : Устойчив на корозия никелированные стоманени щифтове Размер : около 2 см в дължина Цвят : златен.Високо качество : Изработени са от висококачествен и устойчив метал, щифтове не е лесно да се прекъсне и да се огъват. - Широко се използва за подвързване парчета хартия, производство на брошки, шиене, задържане шал от изпадане, за определяне на матрака, дрехи или занаяти.

Подробности

Material:
Rust-Resistant Nickel Plated Steel Pins
Size:
About 2 inches long
Color:
Gold.
High Quality:
Made with high quality and durable metal, pins are not easy to break and bend.
- Widely used for fasten pieces of paper, brooch making, sewing/tailoring, keeping scarf from slipping off, fixing mattress, clothing or crafts. :
Wide Application:
Widely used as quilt safety pins, also used for keeping scarf from slipping off, securing mattress, clothing, jewelry making, Blankets, Kilts Knitted and craft making. :
Package Including:
50 x Large Safety Pins :

Подобни продукти в категория