• Новинка
Щастливата Защитна мрежа за децата, Тежкотоварни Военна Мрежа за Катерене, Калъфи за ръкохватки за бебешко креватче, Външни Декоративни Огради, Въже за Катерене в ?

Щастливата Защитна мрежа за децата, Тежкотоварни Военна Мрежа за Катерене, Калъфи за ръкохватки за бебешко креватче, Външни Декоративни

BGN 2.00
Налично
Налично

Технически характеристики на защитна мрежа : Защитна мрежа за ограда изработена от висококачествен найлон с въже, се различава здрава крепост и чист външен видРазмер на мрежата : 10 см / 3,93 инча; диаметър на въжето : 6 мм / 0,23 инча; товароподемност : 200 кг., Характеристики на декоративна мрежа : една Малка еластична и възможността за разширяване, устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на износване, дълъг живот, защита на околната среда, нетоксичность, гаранция за качество.Многофункционална веревочная окото : предотвратява падането на бебета, малки деца малки деца, домашни любимци, котки, кучета, играчки или други предмети при проломе парапета.Защитна мрежа : За безопасността на вашето дете, скъпи мамо и татко, трябва да инсталирате веревочную окото на стълбата перилах или балконном прозорец на къщата.Не позволявайте на децата да лазали и са подложени на опасността от падане.Това е добър партньор, за да осигури безопасността на децата.Индивидуални размери : имаме веревочная окото на всякакъв размер за подкрепа на настройки.Ако имате някакви въпроси или нужди по отношение на нашите системи за защита на децата, моля, свържете се с нас.Характеристики защитни сетки1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране.Той е подходящ за вътрешни и външни тераси, свързващ железни или дървени парапет и прозоречните коридори. В декоративна веревочной мрежа от екологично чисти материали, тя нетоксична, нерадиоактивна и не оказва влияние върху здравето на вашето дете. Можете да нарежете веревочную окото желаната форма и размер.Трайност На окото, това няма да се отрази.Препоръки за използване на защитна мрежа на сградата : 1. Задайте въжени мрежи за децата си, за да се предотврати падането с опасни висоти, като стълбища, тераси, прозорци и т., Защитете детето си и домашни любимци. Тези изключително разнообразни индустриални мрежи са идеални за фиксиране на вашите ценни товари на камиони, фурах, прицепах и микробуси или за определяне на съдържанието на контейнерите.

Подробности

Подобни продукти в категория