• Новинка
Чанти за набор от Махмурлук TFCIATE, Торби от зебло за момичета уикенд с завязками за моминско парти, Сватба, Пътуване, Чанта за възстановяване след Моминското парти, А?

Чанти за набор от Махмурлук TFCIATE, Торби от зебло за момичета уикенд с завязками за моминско парти, Сватба, Пътуване, Чанта за възстановяване

BGN 4.80
Налично
Налично

1 Употреба : идеален за съхранение на малки подаръци, сватбени подаръци, аксесоари за партита и много други; Този набор от махмурлук е идеална за даване на шега специални поводи като сватба душ, сватби, кокошка страни или парти с махмурлук сутрин, в навечерието на Нова година и много други, и ще им напомня за времето махмурлук, прекарано с вас. Размер и брой : размери на всеки пакет 6 x 8 инча (Ш x Д). 5 подарък пакети в опаковка (пакет). Поддръжка : Машинно и ръчно пране, за многократна употреба, здрав и без мирис. Качеството на изработка : чанта е оборудвана с двойни завязками за по-лесно отваряне и затваряне.Поради подобряване на цифров цветен двустранен печат на всеки детайл, както е показано на снимката, ще бъде показана на самия продукт е толкова красива, както е показано на снимката.

Подробности

Подобни продукти в категория