• Новинка
Поставка за телевизор Hosfais с диагонал до 75 см, Мултимедиен Развлекателен център с дължина 63 инча, Промишлен Телевизионен Конзола маса с 3-Ярусными рафтове за съхран?

Поставка за телевизор Hosfais с диагонал до 75 см, Мултимедиен Развлекателен център с дължина 63 инча, Промишлен Телевизионен

BGN 56.00
Налично
Налично

[Стил индустриален шик] Придайте на своя дом индустриално вдъхновение с помощта на стойка за телевизор с чиста подплатаМонтирани в стоманена рамка, той е отворен силует, който също така подчертава неговата модерна страна, а плотове с кафява тапицерия в селски стил ще донесат усещане за топлина в дневната и спалнята. [3 едностепенна капацитет за съхранение на] Увеличете пространството за съхранение в хола с помощта на тази 3-степенна промишлена поставка за телевизор.На най-горния рафт, без много усилия може да се постави телевизор с ширина до 75 инча и поставете дистанционното управление, книги, предмети, интериор, ваза, а на долния рафт може да се махне DVD, TV BOX, XBOX, Play Station5 или други игрални устройства. [Проектирана планировка на пространството], Общият размер на поставка за телевизор е 63 "W x 24,8"В x 15,7 "Г и е подходяща за телевизори с размер на екрана до 75 инча.Задайте динамиката на съраунд звук в централния отделение и поставете кабелните кутии, конзоли и дистанционно управление на останалите две странични рафтове.Отвореният дизайн на устройството елиминира прегряване и дава възможност за лесен достъп. [Надеждна конструкция] Поставка за развлечения телевизори от Hosfais е направен от имитация на дърво и удебелени от метална тръба, особено страничният крак с наклон навън, което я прави по-подходяща механичен дизайн и гарантира, че тя ще красят вашия дом години напред. [Беспроблемная закупуване] Идва с подробни инструкции и необходимите инструменти за поставка за телевизор.Ако имате някакви проблеми с качеството или сграда, моля, свържете се с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория