• Новинка
Гривни Feilok, 6 Бр., Плетени Ластични Гривни за Приятелство, Плетени Струнни Гривни с Мъниста, Регулируеми Маншети с Вълнообразни Въже, Бижута за Приятелство, за Момич?

Гривни Feilok, 6 Бр., Плетени Ластични Гривни за Приятелство, Плетени Струнни Гривни с Мъниста, Регулируеми Маншети с Вълнообразни

BGN 6.99
Налично
Налично

♦ Гривни за приятелство, за група от команди : ♦ Споделете тези значими влязат с украшения-гривни с най-добрите си приятели и сестри по духСувенири, за партита за момичета; идеален за пълнене на чанти за рожден ден, великденски кошници, чорапи за момичета, награди за учителите, за учениците, сандъци със съкровища за класни стаи и много други. ♦ Гривни с висулки от перли : ♦ Комплект от 6 многоцветни гривни върху жици за приятелство с мъниста е вплетен в меки въжета, лесен и назъбен.Те могат да се комбинират със стотици различни техники за изписване.Всяка гривна носи в себе си мощно желание. ♦ Регулируеми въжени гривни : ♦ Гривни за приятелство, изработени от трайни futon кабел, белите дробове.Гривна ръчна изработка може да се регулира в диапазона от 5,5 инча до 7.Пъстри гривни са удобни в чорап, трайни и са направени на съвестта, тъй като истинското приятелство. ♦ Гривни BFF за подрастващите момичета : ♦ са напълно подходящи като подаръци за рождения ден на дъщеря си, коледни подаръци за момичета-тийнейджър, подаръци за Свети Валентин за нея, подаръци за Деня на благодарността за жените-момичета, великденски подаръци за момичета, подаръци в училище, подаръци на бала за нея, подаръци за Деня на майката за мама-баба, коледни подаръци за момичета, подаръци за цветочниц, пълнители за отглеждане за жени. ♦ Задоволителни покупка : ♦ Вие ще получите 6 броя гривни за приятелство.Връщане и гаранция за връщане на парите, ако се сблъскате с някакви проблеми, моля да ни уведомите.Вие ще бъдете помолени бързо и задоволително решение.

Подробности

Подобни продукти в категория