• Новинка
Универсален адаптер за купата INNOREL 2,95 инча/75 мм, адаптер за изравняване на купата от алуминиева сплав с ЦПУ, който преобразува видео Купа с винтовым монтиране 3/8 инч?

Универсален адаптер за купата INNOREL 2,95 инча/75 мм, адаптер за изравняване на купата от алуминиева сплав с ЦПУ, който преобразува

BGN 20.27
Налично
Налично

【Високо качество】 Адаптер за купата на статив 75 мм и е изработен от алуминиева сплав с ЦПУ aero клас с изискан анодным теста, той е много здрав и издръжлив на употреба на повърхността по-гладка, а цветът по-добре се разпределя, не избледняват и не губи боя 【Конвертиране на купата В плоска форма】 Адаптер на чашата дава възможност да конвертирате всички видеостативы диаметър 2,95 инча / 75 мм стандартни плоски 3/8 инча. 【ПОЛЕЗНО ЕКИПИРОВКА】 Той е подходящ за натурной на снимане или студио за използване и позволява на потребителите много по-лесно да се създаде хоризонти нива.Подвижна дюза улесняват създаването и използването, че е добър избор за статив чашеобразного тип и течна главата плосък тип. 【Лек дизайн】 Адаптер за купата BL75 има лек дизайн, автомобилът е 5.9 инча / 15 см, но го нето тегло е само 0,86 кг / 0,39 кг., 【Съвместимост】 идеален за всички епендорф с купата 75 мм, като Bogen, Manfrotto, Weifeng, Fancier E-Image, Neewer и т., особено за INNOREL RT90 C/LT364 C/LT324 C. 【Високо качество】 Адаптер за купата на статив 75 мм и е изработен от алуминиева сплав с ЦПУ aero клас с изискан анодным теста, той е много здрав и издръжлив на употреба на повърхността по-гладка, а цветът по-добре се разпределя, не избледняват и не губи боя. 【Конвертиране на купата В плоска форма】 Адаптер на чашата дава възможност да конвертирате всички видеостативы диаметър 2,95 инча / 75 мм стандартни плоски 3/8 инча. 【ПОЛЕЗНО ЕКИПИРОВКА】 Той е подходящ за натурной на снимане или студио за използване и позволява на потребителите много по-лесно да се създаде хоризонти нива.Подвижна дюза улесняват създаването и използването, че е добър избор за статив чашеобразного тип и течна главата плосък тип. 【Лек дизайн】 Адаптер за купата BL75 има лек дизайн, автомобилът е 5.9 инча / 15 см, но го нето тегло е само 0,86 кг / 0,39 кг., 【Съвместимост】 идеален за всички епендорф с купата 75 мм, като Bogen, Manfrotto, Weifeng, Fancier E-Image, Neewer и т.

Подробности

Подобни продукти в категория