• Новинка
Сапун ястия Cabilock Двупластова Поставка за Сапун с плетене на една Кука, Без Перфорация, Държач За сапун ястия, Сливная Стенни Кутия За Сапун, Поставки За Сапун, Душ в ?

Сапун ястия Cabilock Двупластова Поставка за Сапун с плетене на една Кука, Без Перфорация, Държач За сапун ястия, Сливная Стенни Кутия За

BGN 1.00
Налично
Налично

Държач за мыльниц без перфорация, предназначени за инсталиране мыльниц на плочки, стени, стъклени повърхности или, ако за този въпрос, върху всяка гладка повърхностИзработен от материала за продължителна употреба.Отличен за банята, плотове, кухни и много други.Водата ще излязат от дупките, за сапун, затова сапун, не ще бъде лесно да се счупят.Здрава конструкция, лесна употреба, не е толкова лесно да се падне.Описание Почистване на баня досадно, но още по-лошо, когато се взема душ или вана и по ъглите се образуват локви, защото имате къде да се сложи на сапун.Е, сега можете да добавите сапун ястие на вашата баня, кухня или друго място, където имате нужда от удобни организация.Характеристики - Размер : сив. - Материал : пластмаса. -Размер : около 13x8x21 см /5,12x3,15x8,27 инча. - Произведен от материал за продължителна употреба. -Здрава конструкция, лесен за използване, не е лесно да се падне. - Водата ще излязат от дупките, поставки за сапун, затова сапун, не ще бъде лесно да се счупят. - Държач за мыльниц без перфорация, предназначени за инсталиране мыльниц на плочки, стени, стъклени повърхности или, ако за този въпрос, върху всяка гладка повърхност. - Чудесно за баня, работна повърхност, кухня и много други.Пълен Комплект, състоящ се от 1 поставка за сапун Държач за сапун ястия без удар, предназначени за инсталиране мыльниц на плочки, стени, стъклени повърхности или, ако за този въпрос, върху всяка гладка повърхност.

Подробности

Подобни продукти в категория