• Новинка
Купа за кучета Canple от неръждаема стомана, Купа за кучета, Пияч за домашни любимци без разлив, Нескользящий [Силна издънка] Силиконов Тампон, Водоустойчиви за домашн?

Купа за кучета Canple от неръждаема стомана, Купа за кучета, Пияч за домашни любимци без разлив, Нескользящий [Силна издънка]

BGN 4.80
Налично
Налично

✔️ ? ДВОЙНИ КУПИЧКИ за ДОМАШНИ любимци : Комплект от 2 миск за кучета, на 7 унции (200 мл) всяка, представлява пълен комплект за хранене, една за храна и една за питейна вода, предназначена за новородени кучета, кученца и кучета малки и котки, подходящи за домашни любимци с тегло до 15 кг ✔️ ? Подобрени нещастници : Силикон мат не се плъзга и не обръща, шест трайни нещастници, които на всеки ъгъл предпазват от преместване на подложка за чаши и позволяват да се избегне подхлъзване по време на хранене на вашите домашни любимци.Предпазва вашия пол, и го запазва в чистота. ✔️ ? НЕ ПРОЛИВАЙТЕ и поддържайте чистота : Много голям водоустойчив силиконов тампон с вдигнати краища премахва цялата бъркотия на мат.Купа от неръждаема стомана са заснети с подложка, те могат да се мият в миялна машина и лесно да ги мият. ✔️ ? СИГУРНОСТ и дълготрайност : Изработен е от хранително-силикон, не съдържат бисфенол А, олово.Чаши са изработени от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия.Предлагаме дълъг срок на експлоатация е чудесен избор за вашата cutty. ✔️ ? 100% Удовлетвореност : връщане на парите в рамките на 30 дни и доживотна гаранция за качество.Моля, първо се свържете с нас, ако срещнете някакви въпроси или недоволство.Вашето удовлетворение е за нас от първостепенно значение, а ние ще направим всичко възможно това да се случи!.

Подробности

Подобни продукти в категория