• Новинка
Мека Силиконова Ръкав за Пениса, Кран Вала, по-дълги от Буш, Пръстен за Забавяне на Еякулацията, Еротика Ерекция за Двойки (A)

Мека Силиконова Ръкав за Пениса, Кран Вала, по-дълги от Буш, Пръстен за Забавяне на Еякулацията, Еротика Ерекция за Двойки (A)

BGN 1.33
Налично
Налично

【МАТЕРИАЛ】 Той е изработен от сверхмягкого силикон за приятен за допир, няма да навреди на тялото ви 【ЕРГОНОМИЧНО】 Пръстени ергономично проектиран за комфорт и лекота на употреба и да се сваля. 【ФУНКЦИЯ】 Той може да заключите вашия пенис, да се предотврати и да се определи фимоз.Това също забавя притока на кръв и забавя еякулацията. 【Лесно почистване】 Лесно се спрях с помощта на топла сапунена вода или на добра течност / пяна за грижа за играчки. 【Офис продажби】 7* 24-часово професионално сервизно обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от нашия продукт!. 【МАТЕРИАЛ】 Той е изработен от сверхмягкого силикон за приятен за допир, няма да навреди на тялото ви. 【ЕРГОНОМИЧНО】 Пръстени ергономично проектиран за комфорт и лекота на употреба и да се сваля. 【ФУНКЦИЯ】 Той може да заключите вашия пенис, да се предотврати и да се определи фимоз.Това също забавя притока на кръв и забавя еякулацията. 【Лесно почистване】 Лесно се спрях с помощта на топла сапунена вода или на добра течност / пяна за грижа за играчки. 【Офис продажби】 7* 24-часово професионално сервизно обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от нашия продукт!. Изработен от висококачествени материали, тя е изработена от ултра мек силикон за приятен за допир, няма да навреди на тялото ви.It може да заключите вал и ефективно да се удължи времето, както и да си по-удовлетворени. Мек материал, който може да се адаптира към валам различни размери, без да се притеснявате за това, че са твърде малки или твърде големи. Конец на повърхността на ефективно увеличава триенето и увеличава възбудата от движение.It има два стила, можете да изберете този, който ви харесва.

Подробности

Подобни продукти в категория