• Новинка
Бърз гъвкава каишка с капаче, гъвкава вратата се затвори за домашни любимци, лесни за управление на Разумен размер на 4 бр. за хотел

Бърз гъвкава каишка с капаче, гъвкава вратата се затвори за домашни любимци, лесни за управление на Разумен размер на 4 бр.

BGN 38.59
Налично
Налично

Интелигентен дизайн : Дизайн на разумни размери гарантира достатъчно количество пропуски за това, че котката може лесно да влезете, за ефективно предотвратяване на пълзене бебета, големи кучета от влизане в стаятаНадеждно прикрепен : Вратата се затвори, за домашни любимци е лесно зацепляется за дръжката на вратата и държи здраво вратата, като позволява на вашия домашен любимец да се насладите на частни и пазени в тайна пространство.Здрав материал : Усъвършенстване на вратата се затвори cat е изработен от пластмаса, гъвкав, издръжлив, устойчив на удари и нейното не е лесно да боли.Лесно управление : Лесен за инсталиране и употреба, не се изискват инструменти или лепило, никакви модификации врати не се изисква, просто дръж се затвори към дръжката на вратата и се комбинира слот замъка на рамката на вратата.Практични инструменти : Лек и удобен, в переноске, можете да се затвори и вашия домашен любимец, където и да отида, и той ще стане ваш любим аксесоар за пътуване. Интелигентен дизайн : Дизайн на разумни размери гарантира достатъчно количество пропуски за по-лесно проникване на котки, като в същото време ефективно предотвратяване на проникването в стаята се промъква бебета и по-големите кучета. Здраво захванати : Капаче за домашни любимци лесно се прикрепва към дръжката на вратата и държи здраво вратата, като позволява на вашия домашен любимец да се насладите на частни и пазени в тайна пространство. Здрав материал : Усъвършенстване на вратата се затвори cat е изработен от пластмаса, гъвкав, издръжлив, устойчив на удари и нейното не е лесно да боли. Лесно управление : Лесен за инсталиране и употреба, без никакви инструменти или лепило не се изискват никакви модификации врати не се изисква, просто дръж се затвори към дръжката на вратата и я поставете в гнездото на замъка рамката на вратата. Практични инструменти : ниско тегло и лесна за осъществяване, можете да се затвори и вашия домашен любимец, където и да отида, и той ще стане ваш любим аксесоар за пътуване.

Подробности

Item Type:
 Cat Door Stopper
Material:
Plastic
Usage:
Household
Application:
Most scenarios
Package List:
4 xCat Door Stopper4 x Screw:

Подобни продукти в категория