• Новинка
Адаптер за телескопа SOLUSTRE Поставка за камера, Т Образен Пръстен Преносимо Преходни Пръстен ТОбразное Закрепване Телескопична Тръба Притежателя Фокусиращ От Неръ?

Адаптер за телескопа SOLUSTRE Поставка за камера, Т Образен Пръстен Преносимо Преходни Пръстен ТОбразное Закрепване Телескопична Тръба

BGN 3.73
Налично
Налично

1 адаптер за телескопа 25 инча : Преходни пръстен с диаметър 1,25 инча предназначен за телескопи и камери.Прожекционен адаптер за фокусиращ : Лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен.Т-образна халка за камера на телескопа : в действителност, това устройство ви позволява да използвате обектив на телескопа като обектива на вашия фотоапарат.Адаптер : лесен за инсталиране и употреба, удобен за използване, по-практичен. Подмяна на адаптер Camera t : Съвместим с 1,25-инчов телескопическим фокализатором, на края на адаптера са с резба за монтиране на стандартен 1,25-инчов филтър.Пратката включва 1 x адаптер Характеристики -Размер : 4,50 X4,50 X4,00 см/1,77 X1,77 X1,57 см Адаптер. - Конструкция, изработена от неръждаема стомана, трайни за дълго използване, като в същото време е лесно и безпроблемно, за да използвате адаптер телескоп T от неръждаема стомана. - За да стреля художествени изображения на небето, които започват с този подходящ адаптер камерата, можете да използвате обективи M42 на метална адаптере за SLR камери. - Цвят : Черен резервни части за телескопа. - Полезни аксесоари позволяват закрепване на камерата към метална притежателя фокусиращ телескоп с диаметър 1,25 инча. - Материал : Адаптер за телескоп с ключалка от неръждаема стомана. - Всъщност, това устройство ви позволява да използвате обектив на телескопа като адаптер за обектив на камерата telescope t. - Можете да се облечете фотоапарат и се калибрира на фокусното разстояние, за да се получи ясно изображение.Надявам се, имате добра адаптер за заснемане на телескоп с диаметър 1.Описание1 на стоките. 25-инчов Т-образен адаптор Силна съвместимост с продукти, подходящи за много продукти от един вид, по-прост и практичен. Т-образен адаптер от неръждаема стомана 1,25 инча 1. т-образен пръстен адаптер от неръждаема стомана, лек, лесен за носене, където и да вземеш.Адаптер за прикрепване на телескопа 25-инчов преходни пръстен е предназначен за телескопи.

Подробности

Подобни продукти в категория