• Новинка
Детски Гъба softan, 24 опаковки от Бебешки Кърпички За миене на Съдове, са Много Меки и супер Абсорбиращи, Бебешки Хавлии и Гъба, Кърпа за лице, Унисекс, за момчета и Моми?

Детски Гъба softan, 24 опаковки от Бебешки Кърпички За миене на Съдове, са Много Меки и супер Абсорбиращи, Бебешки Хавлии и

BGN 2.67
Налично
Налично

Сверхпоглощающая плат 【- Добри детски гъба 24шт】 24шт бебешки кърпички 9 "x9" подходящи за деца от новородени до деца (0-6 години).Нашите детски гъба меки, дишащи и внимателно се отнасят към кожата на бебето.Сладък дизайн във формата на животни, е направена в успокояващи розови, сини и сиви цветове, което го прави чудесен избор за родители, както за момчета, така и за момичета. 【Ультрамягкие】 детски гъба от ультрамягкой полотенечной тъкани са подходящи за бебета, за чувствителна кожа и за тези, които страдат от други заболявания на кожата.Фино обработен с висококачествени полиестерни нишки, които са вплетени за осигуряване на дълготрайна здравина, без да жертват, за да омекне. 【Super Absorbent】220 ГОРИВО (грама на квадратен метър) детска гъба, че са много дебели и ультрапоглощающие, бързо премахване на вода с благородни вашата кожа и да се избегне ненужно дразнене.Се използва за избърсване и увиване на бебета бебета за вана Басейн, Плажен душ. 【Многократно използване на】 Фантастичен подарък благодарение на красивата забавна опаковка и ярки цветове, на родителите по цял свят като детски гъба Softan.Може да се използва като получите многократна детска луфа за тяло, бебешки кърпи, бебешки кърпи за лице, салфетка от оригване, кърпи за ръце, кърпи за лице за възрастни, кърпа за хранене и кухненски кърпи за миене на съдове. 【Идеалният подарък за дете】 Добре е пришита, всички ръбове са подсилени и остават меки, след многократна употреба и пране.Направете го приятно, необходимо за бъдещи майки и новородени бебета.За всеки набор от детски мочалок приложен симпатична торбичка, готова за подарък!.

Подробности

Подобни продукти в категория