• Новинка
Tfwadmx 2 Опаковки Къща от домакинството е заек билки - Натурална Детска Легло от Морска трева Ръчна изработка Сгъваема детска Играчка-Хижа Убежище за Заек, Хамстер, Мо?

Tfwadmx 2 Опаковки Къща от домакинството е заек билки - Натурална Детска Легло от Морска трева Ръчна изработка Сгъваема детска Играчка-Хижа

BGN 1.67
Налично
Налично

✔ СЪЗДАЙТЕ СВОЯ домашен любимец ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР - Билков къщичка за зайци е с дължина 12 см, ширина 8 см, дълбочина 8 инча (30 см х 20 см х 23 см), а ракита настилка може лесно да се постави в повечето клетки за малки животниНосилка от естествена трева, той е здрав по дизайн и може да бъде преместена по желание. ✔ ТЪКАНИ на ръка от МОРСКА трева къщичка за морски свинчета е изработен на 100% от естествени материали, които се използват в този забавен аксессуаре за игри, отговарящи на естествения инстинкт на вашия домашен любимец да копаят дупки, да проучи околността и да се организира на гнездото. ✔ СЛАГАЙТЕ И не се скриете ИГРАЧКИ - Сгъваема оплетена слама къща напълно безопасно за домашни любимци и е трайна.Къща предпазва чувствителната нокти на котката за дъното на телени клетки, когато те заползают вътре.Играчка rabbit hideaway може да се интересуват от вашия домашен любимец, и вие можете да я използвате и като център за отдих за домашни любимци. ✔ ПИЛИНГ на НОКТИ И ЗЪБИ За ЧИНЧИЛА : Отглеждане на домашни любимци, обичат да дъвчат мебели, килим и изобщо всичко, до което може да достигне зъбите си.Когато го сгънете, можете да го използвате като подложка.Тъкане от естествена трева, хладно през лятото и топло през зимата. ✔ ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ - донеси вкъщи изградена оплетена слама къща за вълнест приятел.Това е забележително квадратно продукт за скворечника, което вашето кролику се радвате на дъвчат, да почивате или да се организира гнездо.Вила ще добави на шега играта си със заек. Тази носилка изработена ръчно от 100% сурова, а аромат на режещи остриета кара животните се мъча и ги снабдяват с храна. Това е фантастично квадратно гнездо - това не е само слама къща, но и любима натурална играчка за дъвчене за домашни любимци. Тази къща може да се сгъва в възглавница за удобство за носене и съхранение.Тук на топло в студеното време и прохладно в горещото.

Подробности

Подобни продукти в категория