• Новинка
Малка чанта за памперси KYALOU, Мини-Детска раница за мама, богат на функции Водоустойчива чанта за момчета и момичета (черен)

Малка чанта за памперси KYALOU, Мини-Детска раница за мама, богат на функции Водоустойчива чанта за момчета и момичета (черен)

BGN 1.00
Налично
Налично

ДИЗАЙН 3 В 1 : Получите 3 варианта за носене подвижен пагон - Раница с 5 външни джоба - 2 предни джоба с ципове, 1 заден джоб с велкро, 2 странични джоба с ластикИзобилие от възможности за съхранение за носене само необходимото и поддържане на реда в него.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Чанта за памперси KYALOU е изработена от плат Оксфорд, който е водоустойчив, без мирис и лесен за почистване.Структурна рамка, която широко се отваря, предлага лесен достъп до всичко, такова като памперси, калъф за хранене, мокри кърпички, портфейл, ключове, бутилка за хранене и други тоалетни принадлежности.Компактен размер : Малка чанта за памперси тънка и лека (15,5 "x 13 "Д x 6"W), той е удобен за носене. Подходящ е за всякакви поводи, като например разходка, пазаруване, пикник, пътуване и т., Това е идеалният и практичен подарък за мама и бебе.Приятно пазаруване : Ако не сте 100% доволни от нашата чанта-тоут за памперси, ние ще ви предложим връщане или подмяна в рамките на 30 дни.По всички въпроси лесно се свържете с нас, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 12 часа. 1 преден джоб с цип за пелерини за хранене и облекло за оригване. 1 водоустойчив и прозрачен вътрешен джоб с цип за мръсни или мокри дрехи. 1 заден джоб с велкро за подложки за смяна на пелени или материали за четене. 2 странични джоба, направени под формата на диспенсера за салфетки или кърпички, също могат да се настанят бутилка с вода и чадър.Вътрешни джобове. 1 голямо основно отделение за сухо мляко, молокоотсоса и прикорма. 1 джоб с цип джоб за портфейл, телефон, ключове и карти. 2 изолирани странични джоба за бутилки от алуминиево фолио запазват бутилка с бебешко мляко се затоплят. 4 еластични джоба за детски играчки, памперси, дрехи. Голям чанта за пелени с множество джобове осигурява много място за съхранение и позволява да съдържат всичко е в ред. Разумна преграда и широко разкриваща дизайн осигуряват лесен достъп до всичко.

Подробности

Подобни продукти в категория