• Новинка
Международен адаптер за пътуване Универсален захранващ Адаптер по целия свят All in One 4 USB идеален за Европа, САЩ, ЕС, Великобритания, АС 160 страни (в синьо)

Международен адаптер за пътуване Универсален захранващ Адаптер по целия свят All in One 4 USB идеален за Европа, САЩ, ЕС, Великобритания,

BGN 13.26
Налично
Налично

★ Международна съвместимост-умен адаптер за пътуване с вилици US/ EU/ AU/ UK обхваща повече от 160 страни, като Америка, Великобритания, Европа, Австралия, САЩ, Италия, Япония, Китай, Франция, Африка, Швеция, Сингапур, Холандия, Португалия, Америка и т Малък и лек европейски адаптер за пътуване, подходящ за вашите пътувания по целия свят. забележка : той не се преобразува напрежение от 220 v на 110 или обратното!И, МОЛЯ, НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ на УСТРОЙСТВА с МОЩНОСТ НАД 1500 Вата!. ★ SMART USB зарежда 5 устройства ЕДНОВРЕМЕННО - Международен адаптер за захранване с 4 слота за usb и 4 розетки на променлив ток може да се зарежда на 5 устройства едновременно.Пътнически адаптери с интелигентен чип може автоматично да се зарежда повечето устройства, които са съвместими с i Pad, i Phone и Android, цифрови фотоапарати, лаптопи, MP3 и т. Не са за мощни уреди като сешоари conair, преси за коса. ★ Диапазон на мощност -променлив ток, 100-250, максимална мощност на 6,3 А. Зарядно устройство за пътуване 2400 мА 5 В 3,4 И 4 usb по целия свят. 4 ac контакти - Изходна мощност : 630 W при 100, 1500 W при 240 V. Универсален адаптер за пътуване с висока мощност "всичко в едно" осигурява по-сигурна и ефективна зареждане на вашите устройства. ★ Сертификат за безопасност - адаптер за пътуване с предохранителем 6,3 А, сертифицирана система за безопасност на FCC, CE, ROHS, защита от пренапрежения, защита от токов удар за деца-заключване за свързване и вградени защитни шторками за защита на вас и вашите устройства от външни удари и късо съединение при зареждане. ★ Перфектен европейски штекерный адаптер.Независимо от това, което имате въпроси или коментари, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Просто отидете на страницата с поръчката и ни изпратете съобщение.Ние ще решим проблема на вас от първия път.Захранващ Адаптер JMFONE 4 USB за пътуване с части за свързване, САЩ, Великобритания, AU, EU за 160 страни.

Подробности

Подобни продукти в категория