• Новинка
WXYNHHD 3 Листа Амбалажна хартия за букети от копринени буби, хартия за цветен опаковане на подаръци, Книга за Сватбена декорация, Албум за албуми, Оригами (Цвят: бял, ра?

WXYNHHD 3 Листа Амбалажна хартия за букети от копринени буби, хартия за цветен опаковане на подаръци, Книга за Сватбена декорация, Албум

BGN 0.33
Налично
Налично

Функция : Креативна натурална мътна коприна хартияКоприна хартия за опаковане на подаръци, букети, подходящи за опаковане на цветя, свежи цветя и букети от пластмасов филм, подарък опаковъчни материали. многоцветен по желание, модерен и универсален; Всички видове материали за бродерия, оригами за сватбени декорации. пригответе букет цветя за майка си в Деня на майката, за жена си, за да си учител в Деня на благодарността, за родителите си в Деня на нова година, и направете на вашите цветя красиви и елегантни с помощта на нашата опаковъчната хартия за цветя, за да покажем загрижеността си и поздравления. Размер : около 57 * 60 виж Определяне : Креативна коприна хартия от естествени облаци.Коприна хартия за опаковане на подаръци, букети, подходящи за опаковане на цветя, свежи цветя и букети от пластмасов филм, подарък опаковъчни материали многоцветни по желание, модерен и универсален; Всички видове материали за бродерия, оригами за сватбени декорации. пригответе букет цветя за майка си в Деня на майката, за жена си, за да си учител в Деня на благодарността, за родителите си в Деня на новата година и направете на вашите цветя красиви и елегантни с помощта на нашата опаковъчната хартия за цветя, за да се покаже вашата грижа и писма Размер : около 57*60 смМатериал : PET-макроволокно Опаковка : 3 листа в упаковкепожалуйста, обърнете внимание, что1. При ръчно измерване на размер, може да има грешка 0 ~ 1 см, което е нормално явление. Поради различни екрани изображение може да не отразява действителния цвят на обекта.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас или да оставите коментар, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, благодаря ти!.

Подробности

Подобни продукти в категория