• Новинка
Блузи с качулка за малки Кучета, Момчета и Момичета, Зимно Облекло за Кутрета, Дрехи за студено Време, Пуловер за домашни любимци, Чихуахуа, йоркширски Териери, Чаен?

Блузи с качулка за малки Кучета, Момчета и Момичета, Зимно Облекло за Кутрета, Дрехи за студено Време, Пуловер за домашни любимци, Чихуахуа,

BGN 3.60
Налично
Налично

❄️ L ❄️ подходящ за дължина на гърба 12,99 инча, гърдите дължина 16,93 инча, шията дължина 11,42 инчаНЕ е подходящ нито за каквито и средни или големи породи кучета.Моля, преди всичко внимавайте за размера на гърдите. ❄️ Материал качулки за кучета ❄️ Качулки за кучета за средни кучета за момчета са изработени от супер удобно полиестер с лека дрямка вътре, който не е дышащим, но също е много топло.А hoody много здрав и му е лесно да скъсам вашите непослушному пушистику. ❄️ Дизайн ❄️ Този сладък плодов английски пуловер с качулка толкова стилен, че изглежда като спортно яке.Лек пуловер с високо деколте на корема за по-лесен достъп до банята. ❄️ Обичайните зимни дрехи за домашни любимци ❄️ Пуловери за кучета за малки кучета на момчето могат да се използват както за занимания на закрито, така и на открито, зимни облекла за момичета и кучета са топли. кольты за кучета - чудесен аксесоар за рождения ден на вашето куче.дрехи за кучета е идеален за костюм за Хелоуин и коледен подарък.Излезе през зимата на улицата и облечете нови дрехи за вашия домашен любимец, щенячья дрехи за малките кученца girl лесно ще кучето си.Те са добре удовлетворени от това съдържание при ръчно миене или с деликатен цикъл. ❄️ Пуловери за кучета през зимата ❄️ Стилни и красиви пуловери за кучета за малки кучета модерни цветове с принтом подходящи за всички видове кучета, кученца чихуахуа/померанского шпиц/мопс/мальтийцев/shih дзъ/пудел /мини дакел/мальтипу/бостънския териер/йоркширски териери / една-пудел/френски булдог/миниатюрен пудел / мини-игли и така нататък. дрехи за момиченца, дрехи за кучета във формата на чаша, летни дрехи за кучета шнауцер-териер, дрехи за малки кучета от женски пол, скъпа дрехи за кучета мопс, шицу, малка ,corgi,двойка perro пекеньос. ❄️ L ❄️ подходящ за дължина на гърба 12,99 инча, гърдите дължина 16,93 инча, шията дължина 11,42 инча.НЕ е подходящ нито за каквито и средни или големи породи кучета.Моля, преди всичко внимавайте за размера на гърдите. ❄️ Материал качулки за кучета ❄️ Качулки за кучета за средни кучета за момчета са изработени от супер удобно полиестер с лека дрямка вътре, който не е дышащим, но също е много топло.А hoody много здрав и му е лесно да скъсам вашите непослушному пушистику. ❄️ Дизайн ❄️ Този сладък плодов английски пуловер с качулка толкова стилен, че изглежда като спортно яке.Лек пуловер с високо деколте на корема за по-лесен достъп до банята. ❄️ Обичайните зимни дрехи за домашни любимци ❄️ Пуловери за кучета за малки кучета на момчето могат да се използват както за занимания на закрито, така и на открито, зимни облекла за момичета и кучета са топли. кольты за кучета - чудесен аксесоар за рождения ден на вашето куче.дрехи за кучета е идеален за костюм за Хелоуин и коледен подарък.

Подробности

Подобни продукти в категория