• Новинка
Преносим Пътна Четка за Зъби За пътуване, Контейнер За съхранение на Паста за зъби, Държач за Кутии - Светло Розово-Удобен и екологично Практичен Дизайн и Издръжлив?

Преносим Пътна Четка за Зъби За пътуване, Контейнер За съхранение на Паста за зъби, Държач за Кутии - Светло Розово-Удобен и

BGN 3.33
Налично
Налично

Отличен за пътуване, туризъм и къмпингТова трябва да бъде най-доброто начало за вашата четка за зъби. Размер : 21 см х 5,5 см х 3,5 см /8,27 х 2,17 х 1,38 (прибл. Той може да съдържа вашите четки за зъби и паста за зъби, в чистота.Характеристика : Преносим, здрав държач за четка за зъби и паста за зъби.Отличен за пътуване, туризъм и къмпинг.Това трябва да бъде най-доброто начало за вашата четка за зъби. Размер : 21 см х 5,5 см х 3,5 см /8,27 х 2,17 х 1,38 (прибл. Той може да съдържа вашите четки за зъби и паста за зъби, в чистота.Характеристика : Преносим, здрав държач за четка за зъби и паста за зъби.Това ще ви помогне да си четки за зъби и паста за зъби, чисти.Отличен за пътуване, туризъм и къмпинг.Това трябва да е най-доброто начало за вашата четка за зъби.

Подробности

Подобни продукти в категория